hoña

Páginas: 7 (1602 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2013

BIOGRAFIA DE LA FAMÍLIA SIEMENS



CREADORA DE LA MARCA D’ELECTRODOMÈSTICS



TREBALL MONOGRÀFIC D’INVESTICACIÓ
ALUMNE SERGI GADEA FERRER
4t D’ESO A



ÌNDEX

1. Família von Siemens
2. Werner von Siemens
3. Carl Wilhelm von Siemens
4. J.G. Halsake
5. L’empresa

Família Siemens

Família d'enginyers i industrials alemanys. Werner von Siemens (Lenthe, 1816-Berlín, 1892)va obtenir el 1842 la seva primera patent d'invenció, relativa al daurat i platejat per galvanoplàstia. El 1847 va fundar, juntament amb J. G. Halske (1814-1890), una societat per a l'establiment de línies telegràfiques, que va construir la primera línia telegràfica subterrània (Berlín-Frankfurt del Main, 1848-1849) i les primeres línies telegràfiques russes. Va inventar la dinamo, permodificació de la magneto, i va realitzar la primera locomotora elèctrica (1879) i una línia de tramvies amb dos carrils conductors.

Wilhelm von Siemens (Lenthe, 1823-Londres, 1883), germà de Werner, es va traslladar a Londres el 1844, on va fundar una filial (Siemens Brothers) de la firma alemanya i el 1859 va adoptar la nacionalitat britànica. Va perfeccionar els procediments electroquímics de Elkingtoni va millorar el sistema d'elaboració de l'acer (mètode Siemens-Martin). Va rebre el títol de sir el 1883.

Friedrich von Siemens (Menzendorf, 1829-Dresden, 1904), germà dels anteriors, va inventar juntament amb Wilhelm el forn regenerador per a la fusió de l'acer i el vidre i va establir a Saxònia factories de vidre per a l'explotació del seu procediment. Carl von Siemens (Menzendorf,1829-Menton, 1906), també germà dels anteriors, va realitzar els projectes ideats pels seus germans i va introduir a Rússia l'enllumenat elèctric, que va instal · lar a Sant Petersburg. Arnold (1853-1918), Wilhelm (1855-1919) i Carl Friedrich (1872-1941), fills de Werner, van seguir la tradició familiar i contribuir al desenvolupament de l'empresa Siemens.




WERNER von SIEMENS “el FUNDADOR”Ernst Werner von Siemens va nàixer a Lenthe, Hannover, Alemanya, el desembre de 1816, i era el major de quatre germans. Després d’estudiar en Lübeck, va entrar en l'exèrcit i es va convertir en un oficial. No obstant això, ell va ser enviat a presó per dol. Després d’un temps, Siemens instal·là un laboratori a la seva pròpia cel·la, on va experimentar amb bany d'or i plata.També va experimentar ambníquel, amb independència de la tasca realitzada per John Wright, un altre investigador de l’època.

Siemens es va fer conèixer en 1846 quan es va modificar la línia de telègraf que havia estat inventat per Charles Wheatstone a Anglaterra. Siemens utilitza el "make-i-break": circuits del telègraf d'acció automàtica, en lloc d'utilitzar imants permanents, que utilitza l'electricitat generada per unmateix per activar les bobines de camp magnètic.

El 1847, Siemens, juntament amb el mecànic Johann Georg Halske (1814-1890), crea Siemens & Halske, una empresa que fabrica i repara telègrafs. A partir d’eixe moment corrien els filferros del telègraf a Alemanya, així com a Rússia. Siemens & Halske finalment es va convertir en una de les principals empreses de fabricació elèctrica a Europa.Siemens també va fer nombroses millores tècniques. El 1847 va fer el primer ús de la gutaperxa ( un tipus de goma) per aïllar cables elèctrics, i el 1866 es va descobrir t el principi del dinamo elèctric i es va interessar en el desenvolupament de la dinamo autoexcitat i d’elèctriques de tracció.

El cofundador de la Societat Física de Berlín, li va lliurar un document sobre un altre dels seusinteressos, els motors d'aire calent. Ell va inventar el tub de la capa d'ozó, un mesurador d'alcohol, els processos electrolítics de refinació, i va establir un estàndard elèctric de la resistència sobre la base de mercuri.

Siemens havia enviat al seu germà Karl Wilhelm Siemens (més tard conegut com Sir Charles William Siemens) a Anglaterra per promoure els seus projectes i direcció de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hoña
  • Que honas
  • hono
  • Hoña
  • Hoña
  • hono ce
  • Honos de hitler
  • Argumento hon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS