Hockey

Páginas: 5 (1205 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
Els orígens del floorball són poc coneguts. En la majoria de països nòrdics (Suècia , Finlàndia , etc.) , que es va jugar en l'estiu, el gimnàs o en l'exterior, com la capacitació addicional. L'interés en els països floorball molts a Europa i el món va continuar augmentant al llarg de la dècada de 1980. El nombre de practicants està augmentant, floorball s'ha estructurat com una disciplinaseparada. Inclús es reconeix com un esport nacional a Suècia.
-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------
Campo

El terreny (lot més gran) és de 40 m de llarg, 20 metres d'ample i està rodejat per una banda de polímer (cridat , pista) 50 cm d'alt, la qual cosa li dóna la seua forma. Esdesenrotlla a 6 jugadors incloent l'arquer. Les metes són 36 m de distància.
Una variant de camp xicotet (sobretot a Suïssa) . El lot és xicotet 24 m de llarg i ample 14 metres i està rodejat per una banda de 30 a 50 cm d'alt. Funciona amb 3 jugadors i un porter. Objectius estan separats per 18 m. Ells tenen la mateixa grandària que el gran lot.
En les millors lligues de Suïssa (LNA i LNB) i laCopa de Suïssa, com a nivell internacional, el Floorball es juga només en un lot gran. El xicotet lot es troba a Suïssa per un st , 2 e , 3e , 4 a i 5 a lliga, en paral·lel amb el camp en general, així com les categories bàsiques de menors d'edat. El lot de campionats grans i molts xicotets estan separats. Existix també la Copa de la Lliga, que enfronta a equips només de terra xicoteta.

* Si lapilota passa per damunt del bord (de la pista de 50 cm d'alt) , interpretant a una eixida de 1,5 m màxim de la banda (1 m per al lot xicotet) .
* Per a totes les faltes, l'àrbitre pita i jugar un tir lliure (directe permés) . El jugador ha de jugar la pilota dins dels 3 segons després d'haver immobilitzat en el sòl, colpejant.
* Totes les eixides o falles darrere de l'extensió de la líniade gol estan en el punt d'acaçador més pròxim (en el cantó equivalent en el futbol) .
* Durant un servici de banda, els adversaris han de trobar-se, incloent les puntes de cigarret, a 3 m (2 m en el lot xicotet) de la pilota quan el jugador toca el baló (2 penal en el minut en cas d'incompliment) .
* S'inicia el joc o es reinicia després d'un gol per un compromís amb el punt central deperdonavides. Un jugador de cada equip de cara a cara (amb els peus paral·lels) , s'apega en paral·lel al sòl, i esperar el xiulet abans de jugar. Els altres jugadors són menys de 3 metres (2 m en el lot xicotet) .
La zona d'anotació i la zona de protecció

* Per a les faltes comeses en la defensa de la zona de meta (si no hi ha la pena) , el tir serà donat de baixa a una distància de 3,5 m(2,5 m en gran quantitat xicoteta) de la zona la protecció del porter.
* Qualsevol fallada que impedix que un objectiu (sense importar si es comet en la zona d'anotació o fora) es castiga amb una pena de (el jugador s'ha compromés des del mig camp a un cara a cara amb el porter sense el dret a rebutjar, només el porter i el tirador està en el sòl) .
* Ni la defensa ni atac només es permetposar un peu en la zona de protecció del porter (l'àrea xicoteta abans de que el porter) .Durante la formació d'una paret, si un defensor té un peu en esta àrea, un penal ha de ser sempre pronunciada (la incapacitat d'un objectiu) .
* Quan el porter va agafar la pilota, els jugadors atacants han de mantindre una distància mínima de 3 metres (2 m en el lot xicotet) .Si ells estaven més prop, quepot ser castigat amb una pena i si, a més, tracten d'interferir amb el porter o interceptar el baló, que ha de ser castigat amb una pena de 2 minuts.
Les situacions estàndard
Cridat situacions estàndard diferents formes de recuperació del joc són les següents:
* Bully : el punt central al començament de cada període i després de cada gol, en un dels sis punts de perdonavides en els altres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hockey
  • hockey
  • Hockey
  • Hockey
  • HOCKEY
  • hockey
  • hockey
  • El hockey

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS