hoja de calculo

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2014
FULL DE CÀLCUL


El full de càlcul es pot fer servir en dos versions, una gratuïta i l’altre de pagament. El de pagament és el Excel, que és de Microsoft office, i l’altre, la que fem servir al’escola és el anomenat calc o full de càlcul de libre office.

Els fulls de càlculs és actualment el programa més utilitzat del món, perquè et permet fer qualsevol operació. També pots portar elcontrol de les factures, despeses de casa, o de una empresa.
En el full de càlcul pots introduir dades tant numèriques com de text. També s’accepta tipus de dades com dates, hora, percentatges i moneda. Enel cas que sigui decimal o moneda, es pot definir en numero de decimals.
Pots personalitzar l’estil de font, la mida de la lletra, es pot pintar les cel·les per fer-ho més senzill de llegir.
Quans’ha d’escriure un text i no t’hi cap tot en una sola cel·la, cliques el botó dret sobre les cel·les i pitges a fusiona les cel·les

Quan obres el programa en aquest cas el full de càlcul, s’obra unaquadrícula dividida en columnes i files. Les columnes estan denominades per les lletres i les files per números. Quan s’acaba tot l’abecedari, es posa AA, AB.... així successivament. I en el cas delsnúmeros no hi ha problema perquè els números són infinits.
Si vols calcular una suma, després d’escriure els números, escrius =SUMA i les caselles que vols sumar. Per exemple: =SUMA(E4;C6). Però si encanvi vols sumar moltes cel·les que estan en un requadre s’ha d’escriure =SUMA(P3:Q7). La diferencia que hi ha es que per sumar dos cel·les en concret, s’ha de posar dos punts “:” entre les caselles,però per altre banda, s’escriu punt i coma “;”.
Per definir unes cel·les, la lletra sempre es posa al davant: no es pot posar així 5F, s’ha de posar F5.
Quan es fan operacions, cal tenir en comptel’ordre de preferència, que és el següent: ( ), ^, * o /, + o -. Parèntesis, potencies, multiplicació o divisió, suma o resta.

En el menú del full de càlcul, a cada paraula la primera...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hojas De Calculo
  • hoja calculo
  • Hoja de calculo
  • hoja de calculo
  • Hojas de calculo
  • Hojas de Calculo
  • hojas calculo
  • Hojas de calculo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS