hola me llamo ralph

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 13 de junio de 2013
“La supervivencia del más fuerte”
Molts ens hem preguntat com hem arribat a ser aixi .el que pocs sabeu es que la responsible de que tinguem unes caracteristiques en concret I no altres , es laanomenada seleccio natural, procés pel qual, tots els éssers vius (animals i vegetals) s'adapten o dominen el seu entorn, normalment aconseguit per mutacions o adaptacions genètiques, amb les qualss'imposen les condicions i agents que els ataquen, per exemple algunes plantes que creixen a l'ombra ,d'altres més grans van desenvolupar capacitat per enfilar sobre aquestes i aconseguir els nutrients ila llum que necessiten per sobreviure, però altres que no han tingut aquesta capacitat han mort i s'han extingit, en el cas dels animals hi ha molts casos que es poden veure, encara que el més notableés el de les aus, les quals van
modificar la seva estructura òssea per alleugerir el seu pes i augmentar els seus pectorals per tenir la potència suficient per volar, com pots veure la selecciónatural té més a veure amb els processos com a espècie més que els processos dels individus.
No tots els membres d'una població tenen necessàriament les mateixes probabilitats de sobreviure ireproduir-se ,a causa de la competència pels recursos i les parelles. Gracies a petites variacions genètiques, alguns individus s'adapten millor al seu medi ambient que altres. Els millor adaptats són els "quedonen la talla" i tendeixen a sobreviure i reproduir-se en major grau, transferint les seves adaptacions a la propera generació .
La selecció natural actua sobre un tret en especial d'un individu,per fer que l'espècie s'adapti i evolucioni. Però això no vol dir que la selecció natural sempre estigui fixada al propositd’adaptacio de les especies , al contrari la selecció natural regularmentactua per mantenir un statu quo ordenat, és a dir que hi han variacions de selecció natural.
La selecció estabilitzadora afavoreix els fenotips intermedis dins d'un rang. Els extrems de les variacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola me llamo ralph
  • me llamo ralph
  • Hola Soy Ralph
  • me llamo hola
  • me llamo hola
  • Yo me llamo ralph
  • me llamo ralph
  • hola me llamo german

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS