Hola mi vida

Páginas: 7 (1567 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
Salvador Lorente
TEXT ARGUMENTATIU (-c))
A la vida, s’ha de trobar un terme mitjà en si el que vols estudiar ho fas perquè t’agrada o perquè t’assegura un bon sou. Sempre es recomana estudiar el que t’agrada perquè si no ho fas, a l’hora d’haver de treballar en allò que has estudiat, ho faràs sense ganes i t’acabaràavorrint fins al punt de plantejar-te fer una altre cosa.
Però també s’ha de tenir en compte que si el que t’agrada fer no te gaire sortida o la demanda al món laboral no és molt alta, s’ha de buscar una altre alternativa. Perquè el que no pots fer és fer el que tu vols, si saps que no trobaràs res relacionat amb el que t’agrada.
Per això hi ha cops que la gent ha de informar-se molt i a vegadessacrificar-se una mica per poder trobar la balança entre el que li agrada i el que li dóna un bon resultat econòmic.

TEXT EXPLICATIU (-i))
Els camps d’extermini del segle XX van iniciar perquè el general alemany Adolf Hitler va voler crear o més ben dit, eliminar la gent que no formés part d’una raça ària.
En aquest grup predominaven els jueus, i en els camps d’extermini es realitzaven elshomicidis d’aquests grups de la societat. Aquest extermini va ser un acte en contra dels drets humans, el qual va acabar amb la vida de molta gent injustament , simplement per no coincidir amb els ideals d’aquest dirigent alemany.
Les conseqüències que va tenir aquest esdeveniment és que molts jueus es tanquessin a les seves cases amb por de sortir al carrer i que els emportessin a aquests campsd’extermini, encara que hi havia gent que al principi pensava que els emportaven a llocs no destinats a allò, sino al oci i a la diversió, com es presenta al llibre “El niño con el pijama de rayas”.

TEXT DESCRIPTIU (-m))
El meu barri està situat a Barcelona i és el barri de Sant Gervasi. Es un barri bastant familiar ja que la gent és molt propera i amable amb els altres, i molts veïns es coneixenentre ells etc.
És un barri en el que generalment hi ha pisos i no cases, i la majoria són dels anys 60 o 70 i per lo tant per dintre son bastant vells exceptuant els que han passat per una època de reformes. A causa d’això la majoria no tenen places d’aparcament integrada als edificis i llavors existeixen bastants garatges municipals o zones blaves i verdes.
En relació als comerços,principalment hi ha bastants supermercats pel barri i negocis petits de roba. Generalment per part dels treballadors hi ha una bona atenció al client a causa de ser un barri bastant familiar com he dit abans.
TEXT NARRATIU (-r))
Fa un parell de setmanes, vaig anar amb un amic meu a Castelldefels a visitar un company que feia molt que no veiem. Vam passar el dia allà i a las sis de la tarda com ja s’estavafent fosc vam decidir anar cap a l’estació del tren per tornar a Barcelona.
Un cop havíem entrat, mentre esperàvem el tren, el meu amic es va encendre l’últim cigarro que li quedava, i un home amb pintes molt rares, un tatuatge al coll i els ulls molt vermells es va apropar al meu amic per demanar-li un. El meu amic li va dir que era l’últim que tenia, i l’home no s’ho va creure. Seguidamentl’home se’m va quedar mirant i em va dir que sino li donàvem un ens pegaria i que li donava igual que hi haguessin persones de vigilància.
Llavors el meu amic li va donar el que s’estava fumant ell, i l’home ens va dir que ja estava tranquil i que ens podíem anar, però l’ensurt que ens va donar ens va deixar bastant espantats.

TEXT PREDICTIU (-W))
Dintre de 10 anys, la veritat és que jo em veig ambun treball a una empresa, exercint en una oficina, ja que és el que m’agrada, encara que molta gent ho vegi avorrit. També em veig amb una casa gran de dos pisos, amb tota la nova tecnologia possible, després amb jardí , piscina i jacuzzi, i amb un garatge al jardí amb dos cotxes, un Porche esportiu i un Range Rover 4x4.
Després em veig casat amb una dona molt guapa, que sigui model...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola vida
  • Hola vida
  • hola a la vida
  • hola vida
  • Hola A La Vida
  • hola la vida de la vida del cine
  • Hola Corazon de mi vida
  • Hola Otra Cara De La Vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS