hola qe tal

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2013
Cubelles, 1 de Desembre de 2011


CONTRACTE D'ARRENDAMENT


Reunits per una banda Albert Alba Pedret com a propietari del pis del Carrer Anselm Clavé 3, 1er 1era de Cubelles amb DNI48023974C i per un altra Josep Vidal López amb domicili al Carrer Major 20 de Cubelles.

El senyor Josep Vidal López està interessat en llogar el pis propietat d'Albert Alba Pedret indicat anteriormentregint-se pels pactes següents.



PACTES



1º. El contracte present tindrà una durada de cinc anys a partir de la data a dalt indicada. El preu del lloguer es fixa en 500 eurosmensuals. Cada any el lloguer del pis s'incrementarà dacord amb el I.P.C. El lloguer es pagarà en el domicili del propietari, Passeig Narcís Bardají 40 de Cubelles, dels dies 1 a 5 de cada mes.

2º.Els contadors d'aigua, llum i gas pertanyen al propietari, havent de pagar l'arrendatari els consums d'aigua, llum i gas de la finca llogada.

3º. L'impost municipal de brosses i clavegueram se'nfarà càrrec l'arrendatari.

4º. L'arrendatari entregarà la quantitat de 1000 euros en concepte de fiança pels possibles desperfectes que es puguin produïr en el pis llogat. Aquesta fiança seràfraccionada en tres pagaments: 400 euros al mes de Desembre, 300 euros al mes de Gener i 300 euros al mes de Febrer.
Aquesta fiança li serà retornada quan un cop finalitzat el contracte i la propietat hagiestat supervisada.

5º. L'arrendatari no podrà fer cap mena d'obra sense comunicar-ho al propietari i obtenir-ne el permís.

6º. En el pis hi ha instal.lat: nevera, forn, encimera, televisor,rentadora, caldera de gas, taula i quatre cadires, taula de cuina, dos llits, un armari, un moble biblioteca i una cónsola de caoba.

7º. En cas de l'incompliment d'algún dels pactes anteriorsl'arrendador podrà rescindir el contracte, fent que l'arrendatari hagi d'abandonar el pis en un plaç de 10 dies posteriors a la data de l'incompliment.

En mostra de conformitat es firma el contracte per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola qe tal
  • Hola Qe Tal
  • hola qe tal
  • ola qe tal
  • hola que tal
  • hola que tal
  • Hola que tal?
  • Hola que tal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS