HOLA

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2013
L'any 1989, l'acadèmic francès Jacques Rupnik a la seva oficina va preparar un informe sobre l'estat de les reformes econòmiques a la Unió Soviètica de Mikhaïl Gorbatxov. la paraula que vautilitzar per descriure-ho el que succeia era la de "Catastroika'' que finalamnt es va convertir en sinònim de la destrucció completa del país per forces del mercat, la venda de la propietat pública i ladeterioració del nivell de vida dels ciutadans.
El documental descobreix els resultats de l'actual venda dels recursos públics de Grècia, exigits per tal d'afrontar el deute sobirà del país. Cal destacarque Catastroika no és un virus que ataca només als països que canvien radicalment el seu sistema econòmic (com Rússia) o els països sota una ocupació econòmica. En realitat, els exemples deprivatització amb menys èxit ocorren en poders econòmics que teòricament poden controlar les conseqüències negatives.
Catastroika es troba a Gran Bretanya, on els ciutadans moren en accidents de la xarxaferroviària privatitzada. Es troba al privatitzat i liberalitzat sector de correus holandès, on s'han tret milers de llocs de treballs i el carter arriba dues o tres vegades per dia. Es troba fins aCalifòrnia, on els ciutadans s'han quedat sense electricitat amb la desregularització del mercat d'energia.
Però les conseqüències més greus pasen en països que han caigut en el parany d'entitatscreditícies de l'estranger i que estan obligades a procedir a privatitzacions massives. La venda de la propietat pública que es realitza a Grècia, ha estat provada diverses vegades en circumstàncies semblants.Els responsables de la venda d'utilitats públiques en països d'Amèrica Llatina han traslladat les seves oficines a països de la perifèria europea i els millors d'ells visiten Atenes els últims mesos.El procés és sempre el mateix: al principi, el govern, amb la col · laboració dels mitjans de comunicació massius, comença un atac fort als funcionaris. Els presenten com a responsables de tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS