holA

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
UN ESTIU AMB L’ANNA

Autor: Núria Pradas
Edició: 16a
Any: 1996
Lloc: Barcelona
Pagines: 143

EX2:
Narrativa. Es tracta de una narració sobretot sentimental. O podem afirmar perqueel protagonista s’enamora de una alota.
EX3:
Es un narrador intern . És el protagonista del llibre.

EX4:
A) Els fets si que estan descrits amb ordre sempre saps el que passara
B) L’argumentesta dividit en dos parts la primera part te 10 capitols i la segona part te 7 capituls.
C) Plantatjament: Son una mara i un fi que van de vacacions el fill que es diu Oriol i es el protagonistaja te tot l’estiu planejat pero la seva mara diu que no que vol passa amb ell una part de l’istiu i que despres ja nara a cal seu pare cuan estigui apunt de acabar l’estiu. La mare te un novio que esdiu Joan a l’Oriol no li cau gaire be pero al final si. Quan arriven a San Pol l’ Oriol es troba un amic de classe en Ramon . En Ramon li presenta els seus amics de San Pol L’Oriol es fixa ambuna de les noies es diu Anna.
Nus: El mateix dia que l’Oriol coneix els amics den Ramon fan una festa a la plataja i l’Oriol agafa una borretxera que queda molt molt malement en sol dema uns quansamic el van a veure uns eren en Ramon i l’Anna. L’Oriol cada vegada es fixava mes amb l’Anna fins que van xerrar a soles i van rivar a ser novios tot era molt polit pero hi havia un altre noi en Pep.En Pep era tanbe un amic den Ramon un dia van anar els nois a una festa i en Pep que anava com una cuba li va dir a l’Oriol que l’Anna era una puta que cada istiu tenia un novio nou i l’Oriol se vaenfadar i es van pigar. Tot allo venia perque a nen Pep tanbe li agradava l’Anna i estava jelos.

Desenllas: Un dia l’Anna tenia que anar a agafar uns papers i conque en Pep tenia moto l’Annali va dir avam si la podia manar en Pep va dir que si pero va passar que van tenir un accident l’Anna va morir i en Pep va quedar amb cadira de rodes cuan l’Oriol li van dir va plorar molt i se va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS