hola

Páginas: 2 (304 palabras) Publicado: 4 de junio de 2013












L'empresa Vázquezfruits neix l'any 2004 a Barcelona (Catalunya), especialitzada en la distribució a l'engrós de fruites, verdures i hortalisses.
La nostra filosofia es basaen una entrega dels nostres productes en unes condicions òptimes de qualitat, varietat i preu que persegueixen una total satisfacció dels nostres clients i del consumidor final.
Per això,Vázquezfruits, disposa d'un qualificat equip de professionals que garantitza la màxima qualitat durant tot el procés de comercialització desde la selecció del producte,la manipulació,el control de qualitat, eltransport i els serveis post venda.
Gràcies a la nostra aposta per la qualitat i el millor preu,la empresa disposa de clients d`hosteleria de gran consum i amb grans empreses de “càtering”.
A mésa més, també desenvolupem la nostre activitat com a venedors a l'engrós a Mercabarna, on tots els dies, atenem els nostres clients que prefereixen asistir al mercat i veure el producte abans decomprar-lo.

Característiques del producte i necessitats que vol satisfer:

Disposem d'una gran varietat de productes frescos i de màxima qualitat els quals provenen de la majoria de comunitatsautònomes de la península, principalment de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Catalunya.
Per a la seva distribució contem amb una flota de 8 camions amb equips isotèrmics i frigorífics perquè el productearribi al client de forma òptima.

Per satisfer les necessitats dels nostres clients, subministrem a diari fruites, verdures i hortalises en els punts de venda, en la seva majoria fruiteries,seccions de fruites i verdures de botigues d'alimentació, supermercats generalment situats a la província de Barcelona.

En Vázquezfruits apostem per el tracte proper i personalitzat amb els nostresclients, analitzant les seves necessitats i oferint un valor afegit que ens diferencia i distingueix en el sector.

Vázquezfruits, SL. Mercabarna, nau 7. Tel: 93 675 28 07, fax: 93 675 28 07....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS