Hola

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
Tutoria4a@mireiace.net
25-11-2013
El treball de la força
1. Instruments
Plataforma de vibracions (powerplate)
Lastres
Pilotes medicinals
Maquines de resistència variable
T.R.X.
Maquinesisoinarcials
Maquines de resistència acomodada (biorobot)
Maquines de carrega facilitada
Tirants ancorats
Gomes
Electroestimulació (comvex)
2. Mètodes del treball de la força
Sistema per períodes,Bompa
Sistema per blocs, Verkhoshansky
Sistema microestructura, Paco Seirul·lo

1. Instruments
Plataforma de vibracions:
Una plataforma vibratòria o oscil·lant és una màquina esportivad'aproximadament 1'50 i dos metres d'alçada, que consisteix en una columna amb nanses, i d'una plataforma, elevada d'uns 30 cm del terra, que vibra o oscil·la.El principi de funcionament és un sistema demicro-vibracions que provoquen una ràpida contracció i distensió dels músculs, a una velocitat molt superior de l'entrenament tradicional (30-50 contraccions per segon). Així haurien aconseguir elsmateixos resultats que un sistema tradicional, però en un espai de temps menor, i sense necessitats de realitzar moviments o un moviment molt reduït (diferents posicions al bloc). S'ha demostrat quesobreestimulació de les fibres dels teixits musculars a causa de la freqüència de la vibració ocasiona una millora notable en la circulació terminal capil · lar, permetent un major rendiment explosiu delsmúsculs, com ara curses de velocitat o aixecament de pes.
Lastres:
En les rutines d'entrenament normalment arriba un moment en què ens estanquem i el desenvolupament es queda frenat. Quan això enspassa hem de donar mà de solucions alternatives que ens permetin millorar els resultats. Fer servir un Laste en molts exercicis per augmentar la càrrega pot ser una bona opció.
Una de les formesd'evolucionar en els entrenaments és variar la rutina perquè el múscul no s'acostumi, ja que a la sorpresa recau part de l'èxit. Però la forma més utilitzada habitualment és augmentar la intensitat de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS