hola

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2013
Aquesta font es tracta d’una font primària, iconogràfica, que representa la primera promoció d’Ajudant Tècnic Sanitari (ATS) de la Residencia Sanitaria Nuestra Señora de Aránzazu.
En la font espoden veure totes les persones graduades en ATS de la primera promoció, aproximadament vint-i-cinc i clarament totes són dones de les quals gairebé la majoria són joves. Aquestes estan col·locades en lafila del davant i la del mig, i sembla ser que totes estan assegudes en els graons d’una escala.
En la tercera fila, la de més enrere, es pot observar que les persones que hi ha estan de peu i jano són les dones graduades en ATS. Es pot deduir que les persones que consten al darrere poden ser professors, metges i un cura. En la fotografia, estar en aquesta tercera fila, de peu, semblasimbolitzar una presència més poderosa i important sobre les altres persones de la segona i primera fila. En l’esquerra de tot s’hi pot veure una dona vestida igual que les estudiants recent graduades, demanera que no queda ben clar el seu paper ja que pot ser un altre estudiant com una ATS que exerceix de professora en l’escola. Al seu costat s’hi pot veure un home adult el qual el podem identificarclarament com un cura o un sacerdot ja que va vestit com a tal, amb una sotana i un “clériman” en el coll (cinta blanca). Pot ser que aquest cura o sacerdot aparegui en la fotografia perquè podria serque l’escola fos religiosa. Seguidament, al seu costat, s’hi troben cinc homes seguits. Quatre d’ells van amb camises, corbata i una bata blanca per sobre i l’altre va vestit de blanc la qual cosadona a entendre que poden ser metges, exercint de professors o simplement professors. A continuació hi ha una dona, amb un vestit una mica diferent a l’anterior, de manera que dona a entendre que no ésuna estudiant i per tant ha de ser una professora. Al seu costat es veuen dos homes més, un vestit amb camisa i corbata i l’altre de blanc, i poden ser igual que els altres homes, o metges o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS