hola

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014


Hi havia una vegada una Rata Peluda que vivia a les clavegueres. Aquestes vies subterrànies eren fosques, llefiscoses i pudentes.
Hi havia una discoteca, unapiscina i un bar on podien anar tots els habitants. També hi havia una platja que a l’estiu hi podien anar totes les rates. La rata peluda és l’alcaldessa deles clavegueres. Porta les ungles pintades, un llacet de color rosa, es tenyeix de color lila i algunes vegades amb els seus pèls entercs s’hi fa un pentinat benpunky. És grassa i “raximflona”, amb la veu greu ; és molt decidida. Està enamorada del Ratot Peludot.
Un dia va anar a la piscina, es volia ficar a dintre l’aigua,de sobte va relliscar i va caure de morros. Va quedar inconscient durant dos anys, quaranta-dos dies, vint-i-tres hores, tres minuts i cinquanta-nou segons . Quanes va despertar va perdre la memòria i estava tan despistada que no sabia on anar a fer la caca i en comptes d’anar a fer-la al lavabo va anar a fer-la a l’olla dela cuina. Tampoc se’n va anar a dormir a l’habitació, de tan estabornida que havia quedat es va posar a dormir a la banyera. Mentre dormia se li va engegarl’aigua de la dutxa.
Ahhh, socors, ajudeu-me, m’ofego! –va cridar espantada- m’estic mullant el pentinat!
El Ratot Peludot, que era per allà a la vora, llimant-se lesungles en un bar, la va sentir i es va aixecar del tamboret de pressa i corrents.
Va donar un cop de peu a la porta i es va obrir de cop. Va entrar ràpidament allavabo i al veure-la tan neta i polida se’n va enamorar ràpidament.
Al cap d’un temps van decidir casar-se i van tenir 9.000 bessons.
Marina, Adam i Xavier
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS