Hola

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014
Enalmi

Qui té un hort té un tresor

Tenir un hort..., no tenir-lo..., això és el que em passa pel cap, no les coses normals d’un adolescent, doncs no, a mi preocupen les coses importants com lavegetació, l’agricultura, etc..
Ara mateix estic amb la meva àvia, que m’està fent una classe de com plantar pastanagues, les quals em diu que són molt bones per la vista, però difícils de cultivar,perquè el procés és molt lent, i si et desesperes (cosa molt normal amb mi) pot ser que les arranquis pensant que s’han fet malbé, però quan les treus mires i ja arrencades les arrels veus queestava perfectament. Com a mi em va passar amb la maduixera de la meva àvia, cada cop que anava a casa seva i hi havia una maduixa que sortia em pensava que estaria dolenta, me la menjava i estava...impossible d’expressar en paraules, era un gust deliciós al paladar. Com gairebé cada fruita o verdura que cultivem junts amb la meva àvia.
Quan he tornat a casa, he preguntat quan costava, més o menys,un hort. No us penseu pas un hort d’aquests extensos en mig d’un prat, no, sinó un hort amb quatre potes metàl·liques, perquè s’aguanti. Com que ells no s’avien quan costava, li vaig preguntar a lameva germana petita, la Mariona, que ho busques per l’ordinador, perquè jo d’ordinadors, ni un xic, però la meva germana el contrari, molt d’ordinador però no surt per la naturalesa, sols amb els amicsper anar a fer coses que consumeixen el medi ambient, així que ho buscà i em digué que costava 150€ si ho comprava abans del dia 20 de desembre, així que encara tenia 13 dies per convèncer els meuspares, o sinó l’alternativa era intentar que me’l regalés la meva àvia, però era complicada, en canvi creia que en 13 dies podria intentar que me’l compressin per reis.
Així que tres dies abans ques’acabés l’oferta, aprofitant un dia que els meus pares estaven contents perquè la meva germana havia aconseguit aprovar totes les assignatures de 6é els hi vaig dir, al principi em van prendre per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS