Hola

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 9 de agosto de 2012
Concepte de bellesa

El terme o concepte de bellesa, es complicat d’explicar degut a que no es pot determinar amb exactitud si una cosa es bella o no ho és.
Es difícildeterminar el que es bell del que no ho és, ja que es pot aplicar segons diferents termes. Es molt subjectiu dir que una cosa es bella. Tu pots percebre que una cosa es bella però això novol dir que un altre persona ho percebi igual. No sabem ben bé com es regeixen les normes per anomenar una cosa bella o no.
La bellesa és un valor estètic subjectiu i abstracte,que els essers humans percivim amb els nostres sentits com una cosa agradable, present o absent, en major o menor quantitat, en forma natural o cultural.
Generalment lo bell esharmònic i s’ha d’ajustar a les regles que cada cultura accepta. La bellesa existeix però no es igual per a cadascú.

Segons el sentit comú jutjem la bellesa com una cosa que te lesproporcions perfectes. Ho associem a una cosa que ens agrada, que es agraciat a la vista. Es una cosa que equival a ser bona.

Aquest concepte ha sigut molt valorat a l’hora decada prototip ja sigui de dona o d’home al llarg del segle vint. Ja sigui d’una manera o d’una altra l’aspecte i el cos han sigut jutjats per les persones anys rere anys amb lesnormes que dictava la moda i la televisió.

La televisió ha sigut una gran influencia pel que fa a la percepció de la bellesa. Una dona o un home només podia ser percebut bell siseguia les normes regides per la moda, els actors, la publicitat que canviaven segons l’època.
Encara avui dia passa molt més i per culpa d’això les persones tenen molts trastornspsicològics al llarg de la seva vida.


Aquesta fotografia reflexa la perfecció en les proporcions d’un rostre femení. És ‘L’anàlisi harmònic d’un rostre en el nombre d’or’
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS