hola

Páginas: 4 (756 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2014

1. Què és el voluntariat?
És un conjunt de persones que utilitzen el seu temps lliure per fer serveis socials a una comunitat sense compensació econòmica. I que només volen la satisfacciópersonal. Exemple: Creu Roja
2. Què és un voluntari?
Que s’ofereix lliurement a fer una cosa o a col·laborar en alguna tasca sense ser obligat i sense rebre una compensació econòmica. Ho fa per ajudarals demés. Un donador voluntari de sang.
3. Creus que és possible canviar la realitat que t’envolta fent de voluntari?
Si però a la vegada no. Nosaltres pensem que es pot canviar una mica perquè sommolta gent però no suficient per fer grans canvis. Però a la vegada no perquè la majoria de la gent no es compromet lo suficient per canviar la realitat que ens envolta a tothom.
4. Coneixes algunapersona que sigui voluntària? Què fa?
Si, la Meritxell coneix a una noia que es voluntària a una ONG d’animals a Castelldefels. El que fa es treure els gossos dos vegades a la setmana, donar-los demenjar i passar temps jugant amb ells.
5. Per què creus que una persona fa voluntariat? Quines són les seves motivacions? Li compensa?
Perquè té temps lliure i és una persona solidaria i en comptesde dedicar-se el temps lliure a ella mateixa la dedica a ajudar als altres. Ajudar a persones que ho necessiten, perquè així es troben millor amb ells mateixos. Si, perquè se senten útils i valoradesal ajudar a persones que ho necessiten.
6. És habitual sentir testimonis de voluntaris a les notícies? Per què creus que és així?
Si, sobretot de la Creu Roja quan hi ha catàstrofes naturals, o perexemple quan alguns immigrants subsaharians arriben en vaixell a les costes d’Andalusia. Per animar a la gent a que s’uneixi a ells, i per què a la nostra societat necessitem molta col·laboració jaque hi ha molta desigualtat al nostre planeta.
7. Hi ha moltes organitzacions o entitats dedicades al voluntariat. Indica el nom i la tasca que fan. Posa exemples de campanyes i activitats que fan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS