hola

Páginas: 8 (1908 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2014
Índex
1.Fitxa técnica

2.Història

3.Impacte i ensorrament de les torres bessones

4.Qui ho va fer?

5.Causes

6.Conseqüencies

7.Fet històric

8.Opinió personal



1.FITXA TÈCNICA




2.HISTÒRIA
El 11S van ser una sèrie d'atemptats terroristes suïcides comesos aquell dia als Estats Units per membres de la xarxa terrorista " Al-Qaida ", mitjançant el segrest d'avionsde línia per ser impactats contra diversos objectius , com la destrucció de l'entorn del World Trade Center ( les torres Bessones ) a Nova York i greus danys al Pentàgon a l'Estat de Virgínia , sent l'episodi que precediria a la guerra de l'Afganistan ia l'adopció del govern nord-americà i els aliats de la política en l'anomenada guerra contra el terrorisme .
Els fets de l’11 de setembre vansucceir aixi:
- 4 avions són presos per 19 terroristes , 4 d'ells entrenats com a pilots .
- Poc abans de les 9 am a Manhattan . Un dels avions s'estavella directament contra la torre nord
-20 min 'després s'estavella un altre dels avions contra la torre sud .
-A les 09:45 un altre dels avions s'estavella contra el Pentàgon . Comença l'evacuació .
- S’evacua la casa blanca. La DireccióFederal d' Aviació interromp totes les operacions de vols en aeroports dels Estats Units .
-L'últim avió s'estavella al comtat de Somerset , Pennsilvània .
- La torre sud cau al voltant de les 10:05 am i la nord com a les 10:30 am .










3.Impacte i ensorrament de les Torres Bessones

IMPACTE: el primer impacte es va produir a les 08:45 hora local de Nova York. Va ser un Boeing767 d'American Airlines amb 81 passatgers i 11 tripulants.
El segon impacte va ser produït per un avió de les mateixes característiques de United Airlines amb 56 passatgers i 9 tripulants.
• El primer impacte es produeix a l'altura del pis 80, a la torre nord, produint una repercussió en l'escala Ritcher de 0'9, i al seu torn aquest impacte provoca un incendi. L'avió pesava 179 tones de lesquals 90 eren litres querosè (combustible) L'avió xoca al bell mig d'un pis entrant en picada i diagonalment, per afectar a diverses plantes d'una sola vegada (en concret van ser 4 plantes les que van ser afectades directament pel fort impacte de l'avió contra la torre).

La torre nord després del primer impacte







El segon impacte va tenir lloc a l'altura del pis 60, de la torre sud,produint una repercussió en l'escala Ritcher de 0,7, també va ocasionar un incendi que es va propagar fins al terrat. Indicar que l'avió es va tirar de costat i curt l'edifici per la meitat.


Segons abans de l'impacte del segon avió. Aquesta era la imatge de les Torres Bessones després dels dos impactes.

Els atemptats terroristes estaven estudiats amb molta precisió , per fer el major danypossible a les estructures de les dues torres . A més ho van fer de manera que els avions quedaran dins de les torres i explotaran aquí, causant molt més mal que si haguessin caigut en l'exterior de l' edifici o haguessin impactat amb les cantonades de les torres ( Sterhr ) .







Els incendis provocats per l'explosió del combustible ( querosè ) va fer que la temperatura s'elevésdràsticament , fins a arribar als 800 graus centígrads .
ESFONSAMENT : quan l'estructura d'acer que va ser danyada per l'impacte va perdre la seva capacitat de resistència , aquesta es va desplomar sobre les plantes inferiors que no van suportar l'impacte dinàmic de la massa desplomada , produint-se una successió de col · lapses encadenats en cadascuna de les plantes situades per sota de l'incendi .
Latorre ( torre sud ) que va rebre el segon impacte, s'esfondro en 59 minuts , produint una repercussió sisme gràfica en l'escala Ritcher de 2,3 .
La volta ( torre nord ) que va rebre el primer impacte , s'esfondro en 1 hora 43 minuts , produint una repercussió de 2,1 en l'escala Ritcher .



4.Qui ho va fer?
AL-QAIDA: És una organització terrorista, yihadista, que es planteja a si mateixa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS