hola

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2014
DIAPOSITIVA 1
El romanticisme és un moviment cultural i polític originat en Alemanya i el Regne Unit a finals del segle XVIII i es va desarollar en la primera meitat del segle XIX.Hi ha certa relació entre el romanticisme i la Revolució Francesa. Aquesta, al fer una societat més liberal, justa i crítica amb el passat pogué influir en el romanticisme, que es varevelar contra l'ordre establigut, defenent una major llibertat en les seues formes d'expressió en les distintes modalitats de l'art: Literatura, mùsica i pintura.
Amb la Revolucióindustrial apareix una nova classe social, la burgesia, enriquesida per les industries o per les terres. Aquesta revolució es basa en la racionalidad i no en la religió ni en la tradició i elromanticisme apareix com una oposició a aquestes idees, criticant que amb tant racionalisme i tanta ciència es deixen a un costat els sentiments.
Els artistes i els musics s'independitzendel rei perque ja no té el poder absolut i abandonen als seus mecenes.Els romantics volien la llibertat i serán reconeixcuts com gènis creadors i es veure en les seues obres els idealsde llibertat, sentiment i emoció. Però, aquesta independència dels macenes portará a alguns artistes a la ruina si no encaixen en els gusts de l'època.

DIAPOSITIVA 3
-La llibertat decreació enfront a la rigidez del Neoclasicisme.
-Subjectivisme i el individualisme enfront a la rigidez de les regles académiques. Es valora especialment la originalitat, la diversitati la particularitat enfront a la unitat de l'ilustració.
-Importancia dels sentiments, emocions i pasions enfront al racionalisme.
-La exceléncia de la imaginació i fantasia enfrontal racionamisme clasicista.
-El instint enfront a la raó i les situacions límit contra l'equilíbri i l'armonia.

BIBLIOGRAFIA:
-Wikipèdia
-Colegioinmaculada
-El rincón del vago.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS