hola

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
 EL TEMPS DE L’OBLIT

Autor: Jordi Sierra i Fabra.
Editorial: Columna jove
Número de pàgines: 163 pàg.

PERSONATGES PRINCIPALS:
TETXU: Noi alt y valent. Li agrada viure moltesaventures i li encanta la música.
CARLOS: Amic d’en Tetxu, li agrada molt la música. És alt moreno i valent.
PARE D’EN TETXU: Membre de la banda terrorista ETA.
IZASKUN: Mare d’en Tetxu.

TEMA:Aquest llibre tracta bàsicament d’aventures, en tot el llibre, al principi solament parla que es van conèixer dos nois, però per lo demés tot es aventures.

ARGUMENT:
Tetxu és un noi que té 18 anys iviu al País Basc. En Tetxu té una novia que es diu Ainoha que té 17 anys .El pare d’en Tetxu era un membre de la banda terrorista  ETA.
En Tetxu vivia sol amb la seva mare Izaskun ja que el seu pareva matar  un home davant del seu fill i des d' aquell dia se'n va anar.
Un dia en Tetxu en un bar va conèixer a en Carlos. Es van fer molt amics. Anàven a concerts junts i cada dia que passava, mésamics eren .
En Tetxu només pensava en el seu pare fins que un dia es va decidir i li va demanar la direcció a la seva mare per anar-lo a veure . La seva mare al començament no volia, però lainsistència del seu fill, la va convèncer.
En Tetxu va marxar cap al seu poble .Va anar a veure al seu amic Carlos a la pensió on estava instal-lat. En Carlos no hi era i va entrar a la seva habitació i vaveure que l’habitació estava amb fotografies de diaris antics del dia que son pare va matar aquell home. En Tetxu es va adonar que son pare havia matat el pare d’en Carlos, i que en Carlos podia ser  a casa de son pare. Va agafar la moto i se'n va anar.
Va arribar a  casa de son pare i en Carlos estava apuntant amb una pistola el pare d’en Tetxu .En Tetxu no s’ho va pensar dos cops i es va ficarentremig de son pare i del seu amic.
Després d’ una estona de parlar i de reflexionar en Carlos va treure la pistola i se'n va anar. Finalment, en Carlos va marxar del poble i tot va acabar bé....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS