hola

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2014
MARTA CORONADO
Formació i Orientació Laboral


ACTIVITAT 04
Les cooperatives: una forma jurídica en creixement


OPINIÓ SOBRE LA XERRADA DE LA COOPERATIVA LA COL

La forma organitzativa dela cooperativa em sembla una bona forma de treballar. Es una bona opció per a els estudiants que acaben de estudiar i volen començar al món laboral. Aquestes persones ja es coneixen des de fa moltanys i això fa més fàcil el treball en equip.

La idea més interessant de la cooperativa es la igualtat entre tots els membres del grup, ja que no hi ha cap persona per sobre. Totes les opinions delsintegrants del grup són vàlides vers un projecte.

Un altre punt a favor es que els perfils dels membres de grup són diferents. Això fa que cada persona pugui aportar unes coses diferents a lacooperativa. Dintre del grup hi ha arquitectes, però també fusters per exemple, això fa que ens alguns projectes apart de dissenyar, puguin executar parts del projecte ells mateixos.

La part positiva deser tants membres al grup es que quan tenen un projecte no tots els socis participen al projecte. Això ho decideixen a les assemblees. Aquestes reunions decideixen quines persones participaran alprojecte, posen en comú les opinions, idees, etc.
Habitualment a cada projecte treballen màxim 3 o 4 persones, fent més fàcil posar coses en comú. Això fa que la cooperativa pugui tenir més de untreball a l’hora.

Personalment no hem veig muntant una cooperativa ja que penso que hem costaria molt posar-me d’acord amb altres persones. Si muntarà una cooperativa deuria ser amb persones moltconegudes amb les que tingués força confiança.
Penso que cada persona té la seva forma de pensar i la seva forma de treballar, però que aquesta forma de treballar també seria bona per aprendre de les altrespersones i enriquir-te tu mateix.

RECERCA DE DUES COOPERATIVES

Cooperativa Studio

http://cooperativestudio.com/#team

Cooperativa Studio es una cooperativa que consisteix en un estudi de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS