hola

Páginas: 4 (839 palabras) Publicado: 17 de enero de 2015
es un anàlisis de la personalitat de Dorothy i de com evoluciona a partir dels diversos esdeveniments que viu.

Dorothy és una petita nena que viu en una granja de Kansas amb els seus oncles Emmai Enrique i també amb el seu estimadíssim gos Toto, el qual li acompanya durant la seva aventura. La protagonista, Dorothy, es una nena amb decisió i caràcter, encara que en el fons és innocent,valenta, solidaria, comprensiva i amant dels animals.

La protagonista, arrel d’un petit cop que pateix al cap, degut a un terratrèmol que hi ha a Kansas, s’endinsa en un món d’aventures en el qualviurà diversos esdeveniments. Durant la seva aventura acull a tres personatge que troba pel camí amb el fi de ajudar-los però també d’arribar a la Ciutat d’Esmeralda per demanar al Màgic d’Oz que laretorni a la terra d’on prové. A partir de que la protagonista es troba amb aquest tres personatges, es va sentint poc a poc més còmode i segura perquè veu que entre els tres es complementen ja que elque no té un, ho té l’altre.


Escull un dels tres personatges que acompanyen la Dorothy en el viatge (espantaocells, home de llauna i lleó) i fes un anàlisis de com evolucionen al llarg de lapel·lícula les dimensions del comportament humà que els caracteritzen.

El meu personatge es l’espantaocells, és un personatge que l’acompanya des del principi, ja que va ser el primer que va trobarDorothy durant la seva aventura. Aquest personatge s’ha de dir que tenia un punt dèbil, i es que al ser de palla qualsevol podia acabar amb ell en qualsevol moment. L’espantaocells, era un personatge elqual Dorothy va despenyar de l’hort os es trobava, aquest va cedir acompanyar-la durant tot el camí amb el fi de trobar-se també amb el Magic d’Oz per tal de que li dones un cervell ja que deia queno era gens intel·ligent. L’espantaocells volia un cervell normal i no un de palla, que era de lo que estava fet ell.
Després de tot el que van patir fins arribar al país del Màgic d’Oz, allà es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS