Hola

Páginas: 3 (613 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
A TENIR EN COMPTE
Aquesta és una tasca amb tramesa de fitxer. Realitza l'activitat en un editor de textos extern (Per exemple, OpenOffice o Microsoft Word) desa'l al teu ordinador; genera una còpiaen format pdf (quan l'hagis finalitzada) i tramet aquesta versió en pdf. Si no saps com fer-ho, consulta el llibre d'informació important per l'alumnat, que pots trobar a la capçalera del mòdul.
Laqualificació global de la tasca serà entre 0 i 10.
Totes les preguntes tenen la mateixa puntuació.
Llegeix els criteris generals d'avaluació de les tasques al llibre d'informació important perl'alumnat, que pots trobar a la capçalera del mòdul.
ENUNCIAT DE LA TASCA

El següent vídeo (sense so) correspon a una meiosi I completa observada amb microscopi de llum polaritzada en espermatòcitsd'una mosca "grua" (Nephrotoma suturalis).



1. a) Quin tipus de cèl·lula s'està dividint, tenint en compte que té nucli?; b) Esmenta almenys tres característiques d'aquest tipus de cèl·lules.Especifícales correctament amb un nombre cadascuna, per exemple: "Aquest tipus de cèl·lules tenen aquestes característiques: 1)........, 2)........ i 3)...........". c) Les cèl·lules de tot el teu coss'inclouen en aquest grup?

2. a) La cèl·lula que es divideix al vídeo és una cèl·lula mare dels gàmetes, és a dir una cèl·lula diploide. Tenint en compte que la mosca té 12 cromosomes en aquestescèl·lules, quants cromosomes tindrà cadascuna de les dues noves cèl·lules que en resulten al final del procés de la meiosi I? Justifica la resposta. b) Com es diu aquest tipus de cèl·lules, segons el seunombre de cromosomes?. c) Com ja hem escrit abans, a la meiosi, les cèlul·les a partir de les quals es produeix la divisió són cèl·lules mare dels gàmetes. A patir de quines cèl·lules es produeix lamitosi? On les trobem?

3. a) Aproximadament al segon 20 del vídeo la membrana es comença a estrènyer. Com es diu aquesta part final de la telofase I a la meiosi I?; b) Què hi té lloc?; c) Es dóna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS