hola

Páginas: 3 (553 palabras) Publicado: 30 de enero de 2015
CONTAMICNACIÓ MARÍTIMA
1. Introducció
2. Què és?
3. Principals orígens de la contamicacion marítima
4. Com es pot contaminar? (diferents tipus de contaminació natural).
5. Conseqüències.
6.Maneres de prevenir.
7. 7 fulls
8. Presentació
9. Índex; Treball; Bibliografia



















Introducció:
Existeixen proves que els oceans han patit a mans del’espècie humana durant milers d’anys, des de l’època romana. L'home va contaminar el mar Mediterrani amb metalls des de fa més de 2.800 anys. Durant aquest temps es va desenvolupar l'activitatmetal·lúrgica de les poblacions gregues i romanes. En els últims mil anys, el mar Mediterrani va experimentar un augment gradual de metalls pesants, a partir de la revolució industrial.
Uns estudis realitzatsrecentment demostren que la degradació en les zones costaneres i als oceans s’ha accelerat en els últims tres segles a mesura que han anat augmentant la avocació de residus industrials i els residusprocedents de les explotacions agràries i ciutats costaneres.

El medi marí té una capacitat d'autodepuració, però al final del segle XX la seva contaminació ha arribat a un nivell tal que supera ellímit que pot ser assimilat.
Hi ha mes aspectes que influeixen a la seva contaminació, com per exemple: la seva sobreexplotació biològica, la pesca massiva, la construcció massiva a les costes, l'excésde ports, etc. Però sobre tot: canvi climàtic, que també afecta a la zona costanera.


Residus de plom, zinc i arsènic.








Que es la contaminació?: Quan parlem de contaminació ensreferim a l'alteració de propietats d'un medi natural, degut a l'acció directa o indirecta de l'home o per causes naturals.
La contaminació marina és la contaminació que afecta als mars i oceans, desde les costes fins a mar obert. Es deguda a la avocació en el medi aquàtic marí de substàncies, formes d’energia o factors naturals que perjudiquen la qualitat de l’aigua.
Solem considerar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS