hola

Páginas: 5 (1180 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015
Anàlisis d’anuncis.








https://www.youtube.com/watch?v=F49If5qxKC4

A)Fitxa técnica
Any: 1970
Duració: 1:17
Marca: Anuncia coñac Soberano, una beguda alcohólica.
B)Missatge publicitari
Personatges: Surt una dona, el seu marit i una bruixa del tarot.
Descripció de l’anunci: Una dona demana ajuda a una bruixa que adivina el futur, jaque el seu marit sempre arriba cabrejat a casa, la pega i no li fa ni cas. Aquesta a través de la seva “bola màgica” li diu que és perquè arriba cansat de treballar i necesita una beguda (en aquest cas el coñac) per tal de poder estar una estona relaxat.
Missatge:” Procura que nunca le falte su copita de Coñac Soberano, verás como no falla”. Ja que gràcies aquesta beguda l’home estarà feliç.Música i sons: Se sent una música relaxant de fons. La veu principal és la dela dona demanant-li ajuda a la bruixa. Al finl de l’anunci se sent una veu en off que és la respectiva bruixa anuncioan l’eslogan del producte.
Públic objectiu: Està destinat als homes. L’anunci vol fer creure que gràcies aquest producte l’home estarà més relaxat i satisfet després d’un llarg dia de treball.
c) Ésmasclista?
Sí que ho és. Aquest anunci és un clar exemple del que és la violencia de gènere. Es veu a l’home pegant a la dona, i quan va a preguntar-li a la bruixa que ha de fer, aquesta reacciona amb total naturalitat dient-li que el que ha de fer és oferir-li una copa de Coñac, perquè que ell arriba cansat de tant treballar. Això fa que es deixi a la dona per sota l’home, i, a més, el justificad’aquest maltracte.








http://www.youtube.com/watch?v=ja_z5X-LQ8c
A)Fitxa técnica
Any: 1988
Duració: 0:25
Marca: Anuncia Ausonia Oro, uns bolquers.
B)Missatge publicitari
Personatges: Surt un nadó i la seva mare.
Descripció de l’anunci: Es fa una descripció d’aquests bolquers on es destaca la seva cintura elàstica i que està sec. Mentre es fa aquestadescripció surt un nadó, i quan es pronuncia la paraula “mamà” surt la respectiva mare.
Missatge: ”Ausonia oro extraplano, està seco y no se mueve”.
Música i sons: De fons s’escolta una música amb un ritme molt marcat. La veu en off és la d’un home fent una descripció del producte. En un moment quan es diu la paraula “mamà” s’escolta la veu d’un nen.
Públic objectiu: Està destinat a les maresper als seus fills. Amb la bona descripció que es fa dels bolquers tota mare voldrà tenir-los per als seus nadons.
c) És masclista?
Sí que ho és. Perquè el anunciant es dirigeix cap a les mares, com quan el nadó diu “mamá” i apareix la seva imatge. Això a l’anunci representa que encarregar-se dels fills ha de ser únicament feina de la dona, quan tindria que sortir també la imatge de l’home,ja que la responsabilitat és dels dos.
















http://www.youtube.com/watch?v=jnyonRCJKNM

A)Fitxa tècnica
Any: 1991
Duració: 0:60
Marca: Anuncia Neutrex, detergent.
B)Missatge publicitari
Personatges: Surten dues mares amb els seus respectius fills(dos).
Descripció de l’anunci: Surten dues dones cridant a taula, i els seus fills trenquen lesestovalles. I diuen que es a conseqüència del detergent que utilitzen. Posteriorment s’anuncia el producte, i com s’ha d’utilitzar.
Missatge: “Lejía Neutrex, blancura sin rotura”.
Música i sons: No s’escolta cap música de fons. Només s’escolta el diàleg de les mares i una veu en off d’home dient l’eslògan del producte.
Públic objectiu: Està destinat per a les mares. Gràcies aquest detergent estindrà una roba blanca i resistent.


c) És masclista?
Sí. Perquè a l’anunci només es veu a les mares utilitzant aquest detergent i també són qui posen el dinar per els nens a taula. Es deixa a la dona amb l’estereotip de mestressa de casa.






https://www.youtube.com/watch?v=GV5B5qyBHwQ
A)Fitxa técnica
Any: 1013
Duració: 0:25
Marca:Anuncia el turisme a Israel.
B)Missatge...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS