hola

Páginas: 10 (2485 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2015
EL COMPROMIS DE CASP
El Compromís de Casp (1412) fou una reunió de nou notables, representants dels estats d'Aragó, València i Catalunya (tres per estat), que tenien l'objectiu de decidir qui succeiria l'últim rei del casal de Barcelona, Martí l'Humà (mort el 1410). Els tres estats s'havien compromès prèviament a respectar, fos quina fos, la decisió dels nou notables. Fou escollit el castellàFerran de Trastàmara dit el d'Antequera, en detriment de l'altre candidat Jaume II d'Urgell. Fou fruit d'un interregne de dos anys molt violents, amb invasions castellanes, influències del Papa Luna i un conjunt de circumstàncies que acabaren determinant l'elecció de Ferran abans i tot que tingués lloc el Compromís.
{{{image_alt}}}
Publicado por sara espinosa en 7:10 No hay comentarios:
Enviarpor correo electrónico
Escribe un blog
Compartir con Twitter
Compartir con Facebook
Compartir en Pinterest

EL FINAL DE LA RECONQUESTA DE GRANADA


La Guerra de Granada SER el conjunt de Lloc van Campanyes Militars que entre 1482-1492, empreses Per la reina Isabel I de Castella i el seu Espòs el rei Ferran II d'Aragó a l'interior del Regne de Granada nazarí que van culminar amb laCapitulacions Granada del rei Boabdil, havia oscil.lat entre Qui aliança, el doble joc de la contemporització Enfrontament i el obert amb dos bans que hi ha tenir Com integration les incidències en la Castella Corona de l'Últim regne la península ibèrica musulmana finalitzant El Procés de històric recapturar que els cristians Regnes al segle havien començat PEL Com hi ha VIII el papa Alexandre VI téreconegut Isabel i Fernando amb el títol de Reis Catòlics en 1496.

Els Deu Anys de guerra no were un Esforç continu: Solia Marcar estacional A Ritme de Campanyes iniciades detingudes a la primavera ia l'hivern.

A més ens estar El conflicte Subjecte a nombroses vicissituds bèl·liques civils ella. Al bàndol cristià decisiva l'SER de l'una Capacitat d'Integració Missió Comuna que va emprendrePrincipalment Castella Corona recolzada D'La Castellana i l'imprescindible impuls noblesa clergat del baix l'autoritat de l'emergent Monarquia Catòlica. La Participació Corona d'Aragó SER de menor Importància: a part de presence del rei propi Fernando, va consistir en la Col·laboració naval l'aportació d'Experts artillers i emprèstit Financer elèct. En el Ban notables musulmans fuerón els enfrontamentsIntestins què van afavorir l'èxit de Contraris addicionals.

La protocol·lària Lliurament de les claus de l'ciutat i la fortalesa-palau de l'Alhambra, el 2 gener 1492 Segueix Tots Els anys en commemoració de l'ESA data de Banderes amb from Tremolar ONU l'Ajuntament de la Ciutat de Granada.
Publicado por sara espinosa en 7:04 No hay comentarios:
Enviar por correo electrónico
Escribe un blogCompartir con Twitter
Compartir con Facebook
Compartir en Pinterest


Publicado por sara espinosa en 6:59 No hay comentarios:
Enviar por correo electrónico
Escribe un blog
Compartir con Twitter
Compartir con Facebook
Compartir en Pinterest

PELAGI
Vers el 405 va escoltar una frase de les Confesiones de Sant Agustí que deia "dóna''m el que tu ordenis, i ordena el que tu facis", iva mostrar la seva preocupació per aquesta idea, ja que la considerava contrària als postulats tradicionals dels cristians de la gràcia i la lliure decisió, i sostenia que reduïa a l'home al paper d'autòmat.
El 409 o 410 quan Alaric estava saquejant Roma, Pelagi, acompanyat del seu deixeble Celesti se'n va anar com molts altres a Sicília i d'allí a l'Àfrica on va arribar a conèixer personalment aSant Agustí que llavors encara el qualificà d'"home sant". Les seves doctrines es van difondre ràpidament per Àfrica i foren atacades per Sant Agustí.
Absent Pelagi (que va anar a Palestina), Orosi, deixeble hispanoromà de Sant Agustí va anar a Síria on va informar que les doctrines que a l'Àfrica defensava ara Celesti havien estat condemnades per l'església africana (412) incloent al seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS