Hola

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 17 de enero de 2013
Projecte segell

David Salas
i
Rosmery Sánchez

Ìndex
Contenido
1.INTRODUCCIÓ 3
1.1.Definició 3
1.2.En què consisteix? 3
1.3.Història 3
1.4.Objectiudel treball 3
2.DESCRIPCIÓ 4
2.1.Materials 4
3.CONCLUSIÓ 4

1.INTRODUCCIÓ
1.1.Definició
El terme segell s'aplica per nomenar l’instrument amb imatgesgravades que, a través de l’impressió de tinta sobre el paper, s'utilitza per autoritzar documents.
1.2.En què consisteix?
Els segells són importants accessoris enoficines públiques i privades on hi hagi documents que hagin de marcar freqüentment. En els correus han servit, des de l'inici de l'ús de segells per inutilitzar l'estampa.També n'hi ha per a ús recreatiu i escolar, el que permet la fàcil repetició en tasques pedagògiques.
1.3.Història
El seu ús es remunta a les antigues civilitzacionsde Mesopotàmia i l'Antic Egipte. Foren usats com a segells personals per lacrar o signar correspondència i documents, eren de confecció artesanal en pedra, faiança ometall. Amb el desenvolupament de la premsa i la producció de tipus mòbils, el segell es va anar popularitzant, el que va permetre la seva producció en massa.1.4.Objectiu del treball
Amb aquest treball hem après a crear un segell utilitzant els materials adequats. També hem investigat una mica d’història per obtenir coneixements.2.DESCRIPCIÓ

2.1.Materials
- Tap de ví
- Paper Eva
- Cartró
- Pintura blava
3.CONCLUSIÓ
Aquest treball ens ha ensenyat moltes coses,perquè ara sabem les parts d'un segell, com s'elabora i que un segell s’utilitza per identificar una institució una empresa i que és una part important per les empreses.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS