Holaaaaaaaa

Páginas: 2 (441 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2012
Pages de delta de l’ebre
Aquest tres dies que he estat al delta de l‘Ebre he estat observant a molts pagesos i he arribat a la conclusió de que un pages del delta de l’Ebre es com tots el pagesosdel mon. Son molt baixets,grassonets, i d’edat avançada, em recorden el meu avi. Sempre estan treballant, no perden un minut en fer altres coses. Molts d’ells porten sempre una camisa a quadres com elsvells temps, també un basto que els ajuda a caminar pel camp.
Porten un barret de palla per que el sol no els toqui al cap i pugui sofrir una insolació. Sempre quan passen ens saluden molt amablementi nosaltres els hi tornem amb un somriure a la cara. Normalment tot porten un gos per a que no se els i escapin els animals. Crec que ha de ser molt cansat estar tot el dia treballant sense descanssota al sol.
Carta als pares
Estimats pare i mate, em trobeu a faltar molt? Se que encara que diguis que no es que si.
M’ho estic passant molt be, la casa de colines es molt gran i el menjar no estatan malament com creía. Cada dia fa molta calor i me estic i m’estic posant morena encara que me cremat les cames, tens enveja de que estigui morena eh mare? ,m’en recordo de vosaltres molt sovint,sobretot a l’hora de despertar-me, es molt diferent que em despertin els professors a que ho feu vosaltres que ho fem amb estima. Com es troben en draco i en Alex? A ells també els trobo a faltar.tornat a les colònies, dormo amb la Mireia i la Raquel, os enrrecordeu d’elles? No tinc gaire temps per escriure en re començaran els jocs de nit que son molt divertits, bona nit us estimo.

Informeperiodístic
Avui dia 15 de maig, estem a Sant Carles de la Ràpita.En uns moments podrem veure en exclusiva una subhasta de peix i podrem entrevistar algú si tenim una mica de temps.
Aquí com moltssabem no tothom pot participar, només poden participar els comerciants que paguen cada any una taxa per poder estar aquí a cada subhasta que vulguin.
Els productors surten en una pantalla amb tots els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Holaaaaaaaa
  • Holaaaaaaaa
  • Holaaaaaaaa
  • Holaaaaaaaa
  • holaaaaaaaa
  • HOLAAAAAAAA
  • holaaaaaaaa
  • Holaaaaaaaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS