holi

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
a princesa ja conexilla el amor que Tirant sentia per alla. Aquesta demanà a un patge que li diguera a Tirant, que anara a palau que el volia vore, i aquest molt content va anar a per el seu cosíDeafebus. Ells dos varen comenzar a anar a palau, la doncella li va advertir que fora aspai amb el Duc de macedónia que era un traidor; Tirant li va estar molt agrait.

Després Tirant decidí que eral'hora de declarar-se-li a la princesa, i li va regalar un espill, el qual ell li va dir que el que es vegera en aquest espill, la seua imatge li donaria la vida.

La viuda no estaba molt d'acort ambaquesta declaració, però la princesa era molt consolada i apollada per Estefanía.

Finalmen Tirant demanà a Deafebus que parlara amb carmensina per saber la seua reacció, i la princesa demostrà sermolt feliç.

3º El setge de la ciutat

L'emperador va fer que es reuniera el consell per a parlar, i per a explicar que els enemics turcs havien imbatí l'imperi. Havien decidit que dins de sisdies partirien, i que tothom estiguera preparat.

El consell li va dir a l'emperador que seria millor que la seua filla carmensina s'enanara de l'imperi, però aqueta li va dir que si tenia que morir,volia morir al costat de son pare. Tirant va demar-li la seua camisa de la princesa pera que li donara sort, i ella així o va fer.

Finalment totes totes les escuadres varen partir amb les seuesbanderes acomiadant-se feit un fet d'armes sense fer-se cap mal.

La princesa al vore com ja s'enanaven no es va contenir i se li varen escapar algunes llagrimes.

4º L'alliberament de la ciutatTirant decidí partir per anar a ajudar a la gent de la ciutat de Palidas, els quals estaven molt agraits.

L'egercit de tirant es va separar, uns per anar a lluitar en el gran duc i l'altra partlliutava contra el Sólida.

L'egercit de Tirant va vencer després d'aver atacat els campaments enemics.

El Duc de macedonia va quedar molt agrait amb Tirant encara que després va dir-li als patges...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Holi
  • Holi
  • Holi
  • Holi
  • holi
  • holi
  • holi
  • holi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS