Holocaust

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2011
Holocaust:
L’Holocaust va ser el genocidi dut a terme pel règim nacionalista del Tercer Reich sobre els jueus i altes pobles entres els anys 1933 i 1945.
El genocidi va culminar despres d’un llargprocés que es desenvolupà paral·lelament a la implantació del règim nazi que tenia com a objectiu la creació d’una comunitat nacional racialment pura.El que Hitler es va proposar va ser el exterminide la raça jueva d’Europa el 30 de gener del 1939.
El 20 de gener de 1942 s’aprovà la ¨Solucio final a la qüestio dels jueus¨, la solución consistía en l’eliminació física, pero mitjà de treballsforçats,fam i cameres de gas, dels jueus internats en camps d’extermini.El nombre de les víctimes va ser histórica ja que al voltant de 6 milions de jueys van morir però els historiadors comtemporaniscreuen que el nombre exacte es trova entre els 5 i 7 milions.
Els homesexuals els nazis els definien com indesitjables. El nombre total de les victimes de l’Holocaust és d’11 milions de persones; homes,dones i nens
Pel·lícula relacionada amb el Holocaust:
* El niño de Pijama de rayas:
Bruno, un nen alemany de vuit anys, és fill d’un estricte comandant que acaba de ser assignat al seu nou llocen un camp concentració. Bruno, que conviu amb la seva germana major Gretel en un barri acomodat de Berlín, es veu llavors sobtadament obligat a mudar-se, traslladant-se a un lloc aïllat anomenat¨Auchviz¨. Bruno es desespera perquè no trobava cap amic amb qui jugar en la seva nova casa que era més petita i amb menys terreny per explorar. Bruno coneix a Shmuel amb el que comencen a quedar cada certtemps, Bruno de tant en tant l’hi porta menjar, Shmuel parla amb el Bruno de com és la seva vida a l’altra costar del filat, de la seva família. Bruno vol investigar com es la vida de Shmuel idecideix posarse un pijama de ratlles i creua el filat, lo que no sabien era que en aquest dia els prisioners moririen en la càmera de gas. Això va provocar la mort de Bruno sense que els seus pares ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Holocausto
  • Holocausto
  • Holocausto
  • HOLOCAUSTO
  • El Holocausto
  • Holocausto
  • Holocausto
  • El Holocausto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS