homeopatia

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2015

homeopatia

Què és la homeopatia?
És un mètode terapèutic per a la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant medicaments homeopàtics.
L'homeopatia és eficaç perprevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccionsde repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries ....), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d'efectes secundaris com lesnàusees de la quimioteràpia ...).

Quin es el seu objectiu?
En homeopatia, i especialment en malalties cròniques, l'objectiu és anar més enllà de l'alleujament dels símptomes que vanapareixent, es busca ajudar al pacient a restablir globalment el seu equilibri natural. Per a això, el metge homeòpata a la consulta tindrà en compte, a més dels símptomes o problemes de salut quepresenta el pacient, la seva constitució física i la seva forma de reaccionar i sensacions davant la malaltia.

Té efectes secundaris?
No presenten contraindicacions, interaccionsmedicamentoses ni efectes adversos rellevants relacionats amb la presa del medicament, per la qual cosa recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, fins i tot nens, embarassades i malaltsmedicats.



Té utilitat prendre-la?
L'homeopatia funciona com altres placebos, el pacient es creu tractat i amb esperances de curació i, per tant, pot mostrar certes millores en algunscasos. Els medicaments científicament provats no només posseeixen la qualitat de l'efecte placebo, sinó que a més tracten la malaltia de forma adequada i testada.

L'homeopatia és eficaçen animals?
No hi ha indicis que apuntin que els animals tractats homeopàtics millorin en el desenvolupament de les seves malalties ni tan sols considerant l'efecte placebo abans esmentat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Homeopatia
  • homeopatia
  • Homeopatia
  • Homeopatía
  • homeopatia
  • HOMEOPATIA
  • HOMEOPATIA
  • Homeopatía

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS