Homes isable clara simó

Páginas: 12 (2887 palabras) Publicado: 26 de enero de 2012
1.LA DESGRÀCIA DE SER HOME

TEMA:

RESUM:
Aquest capitol tracta d´ un home que te que suportar tot el que li molesta de la seua dona.
Parla de que els homes sempre carguen amb les maletes i les dones son les que s´encarreguen de plenarles quan anem de viatge.
També de que a les dones ens donen por els insectes i sempre son ells els que els maten.
Si un home t´ agafa d´ un braç amb unamica de força la gent pensa que es un maltractament i si li entres a una xica mes jove que tu en una discoteca t´ acusen de pederastia.
Per últim suposadament els homes tenen que dir que les dones son superiors a ells davant la societat per a que no et jutgen.

VISIÓ DE L´AUTORA:

Clara Simó en aquest capitol conta la diferencia entre homes i dones segons la visió del mon.

2.L´ATÓMICOTEMA:

RESUM:
Aquest capitol parla de dos amics que ja s´han casat amb les seus dones y encara no han sortit junts desde fa temps. Un dia sortin junts i parlen de tot el que han viscut quan eren joves en l´ Atómico, que es el bar on sempre es reunien.
Parlen de les seues dones, de que son les mes bones i que son com àngels, però que no son res divertides, que son ordenades, conservadores i que avegades voldrien que no foren així.
En ek acte quart para de que les dones volem que ens diguen els homes que en volen i que també en lo demostren.
Per últim, parlen d´una cena que varen tindre fa temps, la dona va tirar el menjar que va fer l´home i va anar a comprar un nou perque tenien com a invitats als seus amics.

VISIÓ DE L´AUTORA

L´autora ens dona a vore com son les relacions enparella després del matrimoni, que també hi ha temps per als amics i per anar de copes amb ells.

3. PENSEU BÉ QUE DEMANEU: US HO PODRIEN CONCEDIR.

Tracta d´un artista no reconegut que vol que les seues obres sortin a la llum, expossa els seus cuadros en una galería però sols guanya el 10% dels cuadres.
Va deixar un cuadre a la vista en la botiga on va enmarcar els cuadres per a l´exposició iquan passava la gent el mirava una estona i ell sempre estava en bar d´enfront veguent la reacció de la gent.
Totes les nits sortia a emborratxarse i una de les nits havia una xicota beguent i li va donar una direcció, la d´una vident, no estava convençut d´anar – hi, però a la fi va anar i la vident li va dir que es posara unes pedres davall l´almohada i tendría sort en la vida. Quan va pasarel temps que li digué la vident, s´alça del llit pensant que era el dia de bona sort i quan sort al carrer mor. Al dia seguent apareix en els periòdics que havia mort un bon artista no reconegut.

VISIÓ DE LÁUTORA:

En aquest capitol vol reflectar que tenim que lluitar per els nostres somnis i que no tenim que abandonar, perqué podem ser bons en lo que fem i que encara no el sapiga la gent.4. VEÏNS

TEMA: L´amor a primera vista.

RESUM:

Tracta d´un home que es ordenat en tot el que fa i li agrada ser molt puntual al seu treball com a encarregat en una botiga de música i sempre baixa les escales, en lloc d´agafar l´ascensor.
Després parla d´una dona estudiant que s´ha independitzat des de fa dos anys.
Viuen en la mateixa escala i un dia Melcior decideix agafar l´ascensor ies troba amb Rosa Maria, es queden atascats dins i es besen després dún temps dins.
Conta que des d´aquell moment son nòvios, es lliten junts i al cap d´un mes es casen encara que no s´entendien, es volien molt.

VISIÓ DE L´AUTORA:

Intenta refleectar l`autora que encara que les persones no siguen iguals i no tinguen el mateixos gusts poden estar predestinades i en el lloc menys pensat potsurgir l´amor i pot ser per a tota la vida.

5. EL TATUATGE

TEMA: La vergonya.

RESUM
Conta l´història d´una parella que la dona no es depil-la les sues parts intimes i l´home s´ avergonya d´ella quan anaven a la platja i fan una aposta. Ell es depil-la el pit i ella les parts intimes. L´home sort un dia amb els amics i agafa una cogorça monumental i va amb els amics a fer-se un tatuatge,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Júlia Isabel Clara Simó
  • Júlia de isabel clara simó
  • Júlia. isabel clara-simó
  • Júlia- Isabel Clara Simó
  • resenya dones Isabel Clara-Simó
  • Resumen principio. julia, isabel clara simo
  • Comentari text júlia, d´isabel-clara simó
  • Júlia-Isabel Clara Simó

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS