homo ergaster,erectus i antecesor

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
HOMO ERGASTER
Homo ergaster és un homínid extint, propi de l'Àfrica. S'estima que va viure fa entre 1,75 i un milió d'anys, en el Calabriense (Plistocè mitjà).
Les seves primeres restes van sertrobades el 1975 a Koobi Fora (Kenya), es tracta de, almenys, dos cranis de fa 1,75 milions d'anys el cervell tenia una mida estimada en uns 850 cm ³. El 1984, va ser descobert a Nariokotome, prop delllac Turkana (Kenya), l'esquelet complet d'un individu d'uns 11 anys, 1,60 m d'alçada i cervell de 880 cm ³, amb una antiguitat de 1,6 milions d'anys; es coneix com el nen de Nariokotome o de Turkana.El nen de Turkana:
Es tracta d'un esquelet gairebé complet - només falten mans i peus-corresponent a un jove homínid que va morir entre els 11 a 12 anys d'edat fa aproximadament 1,6milions d'anys. L'esquelet va ser descobert el 23 d'agost de 1984 per l'expert cercador Kamoya Kimeu, membre de l'equip de paleoantropòlegs que llavors dirigia Richard Leakey.
Principals jaciments:Konso Gardula (Etiòpia)
Oest del Llac Turkana (Kenya)
Koobi Fora (Kenya)
Nord de la Depressió d'Afar (Eritrea)


HOMO ERECTUS
Homo erectus és un homínid que va viure entre 1,8 milions d'anys i300 000 anys abans del present (Plistocè inferior i mitjà). Els Homo erectus clàssics van habitar a l'Àsia oriental (Xina, Indonèsia). A l'Àfrica s'han trobat restes de fòssils afins que sovints'inclouen en una altra espècie, Homo ergaster, també a Europa, diverses restes fòssils han estat classificats com Homo erectus, encara que la tendència actual és la de reservar el nom Homo erectus per alsfòssils asiàtics.
Els principals jaciments són a la Xina i a java.









HOMO ANTECESOR
Homo antecessor és una espècie que pertany al gènere Homo, considerada l'espècie homínida mésantiga d'Europa i probable ancestre de la línia Homo heidelbergensis - H. neanderthalensis. Va viure fa uns 800 000 anys. Eren individus alts, forts, amb rostre de trets arcaics i cervell més petit que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Homo Ergaster
  • Homo erectus
  • Homo ergaster
  • Homo erectus
  • Homo Erectus
  • homo habilis y homo ergaster
  • Homo Ergaster
  • El homo erectus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS