HOMO FLORENSIS

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
HOMO FLORESIENSIS




L'home de Flores (Homo floresiensis) s'especula que fou una espècie extinta dins del gènere Homo que visqué a l'illa de Flores (Indonèsia).

RESTES FÒSSILS

Lesseves restes fòssils foren trobades a l'illa de Flores el 2003.

CARACTERÍSTIQUES

Ha estat l'espècie dins del gènere Homo de mida més petita, amb el cervell menor i que va sobreviure fins tempsrelativament recents en el Plistocè superior fa uns 12.000 anys, extingint-se més tard que els neandertals i essent contemporani d'Homo sapiens actual. Les diverses restes pertanyents a uns quantsindividus permeten determinar que Homo floresiensis tenia un cervell de 380 cc, malgrat que l'estructura del crani era molt similar a la humana moderna i era prou intel·ligent per tenir uns instruments depedra del tipus del paleolític superior. Respecte a l'alçada, els individus mascles feien una mitjana d'uns 1'10 metres, cosa que està fora del rang de l'especie Homo sapiens ja que fins els pigmeusfan 1,5 d'alçada. Molt més rellevant que l'alçada era el fet que només pesava uns 25 kg.



HOMO FLORESIENSIS




L'home de Flores (Homo floresiensis) s'especula que fou una espècieextinta dins del gènere Homo que visqué a l'illa de Flores (Indonèsia).

RESTES FÒSSILS

Les seves restes fòssils foren trobades a l'illa de Flores el 2003.

CARACTERÍSTIQUES

Ha estat l'espèciedins del gènere Homo de mida més petita, amb el cervell menor i que va sobreviure fins temps relativament recents en el Plistocè superior fa uns 12.000 anys, extingint-se més tard que els neandertalsi essent contemporani d'Homo sapiens actual. Les diverses restes pertanyents a uns quants individus permeten determinar que Homo floresiensis tenia un cervell de 380 cc, malgrat que l'estructura delcrani era molt similar a la humana moderna i era prou intel·ligent per tenir uns instruments de pedra del tipus del paleolític superior. Respecte a l'alçada, els individus mascles feien una mitjana...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Home
  • Homer
  • Home
  • home
  • home
  • home
  • Home
  • Home

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS