hoola

Páginas: 3 (647 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2013






















































Qui és Robert D. Hare?................................. pag. 3
Informació sobre el seullibre “ el lado oscuro de la personalidad” .......................................... pag. 4
Conceptes fonamentals del text i la seva definició.........................................................pag. 5
Breu resum del text....................................... pag. 6






























Robert D. Hare va nèixer a Calgary, Alberta, Canadà, l’any 1934,és un doctor en psicologia i investigador de renom en el camp de la psicologia criminal.
És professor emèrit (dit d'una persona, que s'ha retirat d'una ocupació o càrrec i gaudeix algun premi pelsseus bons serveis) de la University of British Columbia on els seus estudis se centren en psicopatología i psicofisiología.
Va desenvolupar la PCL (Psychopathy CheckList o llista de verificació enpsicopaties) i la PCL-R (Psychopathy CheckList Revised o llista revisada de verificació en psicopaties), usades per diagnosticar casos de psicopatía i útil en la predicció de possibles comportamentsviolents.






“El lado oscuro de la personalidad”, és com una mena de fragment o llibre que es troba a dintre d’un llibre de la fundació Santander, on va recopilar tota la informació queaportava cada autor important sobre el tema de les emocions humanes.
La recerca d'una major comprensió de l'essència i dels mecanismes que regeixen a les emocions humanes, va portar a la Fundació Santandera reunir a grans experts en aquests aspectes en l’últim cicle de conferències "Ciència i societat" que ara es recull en aquesta publicació.
Eduardo Punset ens apropa a algunes de les més importantsemocions positives i amb capacitat creadora: l'amor, la felicitat i el poder. José Antonio Marina, no obstant això, ens ajuda a comprendre i a intentar controlar una emoció que ens limita i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hoola
  • HoOla
  • hoola
  • Hoola
  • Hoola
  • hoola
  • Hoolo
  • Hoola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS