Hormona del Crecimiento

Páginas: 19 (4704 palabras) Publicado: 22 de abril de 2013





1. Introducció
2. Estructura de la hormona del creixement
3. Funcions de la GH
4. Regulació dels nivells de la hormona del creixement
5. Problemes relacionats amb la producció de HGH
6. Producció indústrial de la hormona del creixement recombinat (r-hGH)
7. Hormona del creixement a l’esport
8. Conclusió
9. Annexos
INTRODUCCIÓ

Hormona de creixement humà (HGH) osomatotropina és una proteïna que ajuda en el creixement i la producció de cèl·lules en animals i humans, es produeix naturalment en les glàndules pituïtàries dels éssers humans. La glàndula pituïtària és troba dins del cervell just darrere de l'ull. L'hormona es produeix en el cos al llarg de la vida d'una persona el desenvolupament d'aquesta hormona és més gran quan la persona és jove. L'hormona decreixement humà és una substància proteica microscòpica i es troba secreta en polsos curts després de l'exercici i durant les primeres hores de son, un paper molt essencial en el metabolisme dels adults i en el creixement dels nens.

L'hormona del creixement estimula el fetge i altres teixits que al seu torn estimulen el creixement dels ossos. El procés de creixement continua fins al moment en què hade dir, fins al moment en què una persona arriba a la alçada adulta. Però el paper de l'hormona de creixement no acaba, llavors hi haurà un nivell normal de l'hormona de creixement humà que permetin mantenir l'equilibri durant tota la vida. Una altra de les funcions de l'hormona de creixement humà és el control de proteïnes, carbohidrats i metabolisme dels greixos, i estimula el creixement delteixit muscular a la reproducció cel·lular. El nostre estil de vida, dieta, exercici, dormir prou, els nivells d'estrès tindrà un gran impacte sobre l'hormona de creixement i la seva capacitat de funcionar correctament.

El creixement normal que sempre ha de mantenir el cos pot veure’s afectat quan hi ha un creixement excessiu d'aquesta hormona o deficiència, tant obstaculitza el bon funcionamentdel cos, juntament amb alguns efectes adversos. Si el nivell de GH s'augmenta en el cos que dóna lloc a gegantisme en els nens on el creixement és ràpid i en la continuació. Mentre que en els adults dóna lloc a l'acromegàlia, una malaltia en la qual els ossos de les mandíbules, els dits i dits dels peus espessa que exerceix pressió sobre els nervis, resistència a la insulina o una persona potpatir d'una forma rara de diabetis tipus 2, això no és tot la hormona del creixement pot produir major debilitat dels músculs i la funció sexual reduïda. Aquesta afecció es tracta amb la medicació que impedeix l'alliberament de l'hormona de creixement humà.


Quan hi ha deficiència de l'hormona del creixement es tradueix en un creixement atrofiat en els nens mentre que els efectes són lleus enadults. Ells experimentaran debilitat muscular, cansament o fatiga i la incapacitat per metabolitzar el greix. La deficiència de l'hormona de creixement poden ser tractades amb els suplements de l'hormona del creixement humà. Però en condicions més severes la solució està en la cirurgia.





















ESTRUCTURA DE LA HORMONA DEL CREIXEMENT

El isoforma principal del'hormona del creixement és una proteïna de 191 aminoàcids amb un pes molecular de 22.124 Daltons. L'estructura inclou quatre hèlixs, necessàries per a la interacció funcional amb el receptor de GH. Sembla que, en la seva estructura, la HG és evolutivament homòloga a la prolactina i somatomamotropina coriònica. Malgrat les marcades similituds estructurals entre les hormones del creixement de diferentsespècies, només l'hormona del creixement humana i la dels primats tenen efectes significatius en humans.
Existeixen diverses isoformes moleculars de GH en la glàndula pituïtària que són alliberades al torrent sanguini. En particular, una variant d'aproximadament 20 kDa originada per un splicing alternatiu està present en una proporció d'1:9 bastant constant, 5 mentre que recentment una variant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hormona Del Crecimiento
  • Hormona Del Crecimiento
  • Hormonas de crecimiento
  • Hormona del crecimiento
  • Hormona del crecimiento
  • Hormona del crecimiento
  • Hormona del crecimiento
  • Hormona Del Crecimiento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS