HOTEL RWANDA

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015
HOTEL RWANDA. FITXA TÈCNICA.
Direcció: Terry George.
Producció: Terry George.
Guió: Keir Pearson, Terry George.
Música: Afro Celt Sound System, Rupert Gregson-Williams, Andrea Guerra.
Fotografia:Robert Fraisse.
Muntatge: Naomi Geraghty.
Protagonistes: Don Cheadle, Sophie Okonedo, Ahmed Panchbaya, Nick Nolte, Joaquin Phoenix, Jean Reno.
SINOPSIS.
Al 1994, durant la guerra civil de Rwanda (entreHutus i Tutsis) en Paul, que és hutu i el gerent d’un hotel de Kigali decideix refugiar-se amb la seva família i alguns veïns tutsis a l’hotel, per intentar evitar que els rebels els matin com estanfent amb la resta de rwandesos tutsis. Està basada en fets reals i narra els fets que passen des de que esclata la guerra fins que aconsegueix traslladar a la gent que hi ha a l’hotel a un campament derefugiats rwandesos.














EL RACISME

El racisme és l'actitud o manifestació que reconeix o afirma que la gent de diferents races difereix en valor, que aquestes diferències poden seramidades o catalogades jeràrquicament, i que resulten en l'avantatge econòmica, política i social d'un grup en relació als altres. Històricament, el racisme ha servit per a justificar l'imperialisme,l'esclavitud i el genocidi de pobles sencers.
Els grups més febles tenen menys probabilitats de manifestar racisme públicament en contra d'un grup més poderós per raons pràctiques. Atorgar o retenir dretso privilegis basant-se en la raça o refusar associar-se amb persones per la seva raça es coneix com discriminació racial.
CLASSIFICACIONS DE RAÇA
Les primeres classidicacions sostenien que hi haviacuatre races: la blanca (europea); la negra (africana); la vermella (americana) i la groga (asiàtica). Amb posterioritat alguns antropòlegs van proposar altres classificacions, basades en combinacionsde les seves característiques. Així, segons el proponent, es van arribar a trobar fins a vint-i-nou races. Altres autors més actuals, formen solament tres grans grups humans: caucasoides, mongoloides...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel rwanda
  • Hotel Rwanda’
  • Hotel rwanda
  • Hotel rwanda
  • Hotel Rwanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS