hoy empieza todo

Páginas: 4 (819 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015



AVUI COMENÇA TOT





1. Esmenteu les diferents relacions familiars que van apareixent al llarg de la pel·lícula. Reflexioneu-hi.
Una de les relacions de la pel·lícula, són el matrimonid’en Daniel i la seva dona, aquesta és mare d’un fill, que no respecta la relació del matrimoni. Aquest fet, provoca moltes dificultats en la relació familiar i en l’educació.
Un altre de lesrelacions, és la d’uns pares que tenen un nen que va a l’escola. Els pares no tenen feina i, per tant, no poden pagar l’escola. També es neguen a tenir el nen a casa, diuen que tenen moltes coses a fer iels molesta.
També apareix una mare, que no pot pagar els tiquets del menjador perquè cobra molt poc i la seva situació econòmica és molt baixa. Aquests diners els utilitza per comprar menjar irecursos necessaris per a viure.
Apareixen uns pares que tenien una filla i un nadó. Cap dels dos te feina i gasten els diners comprant alcohol. La mare és alcohòlica i porta els nens a l’escola en malestat. A casa no tenen uns recursos mínims per a viure, porten molts mesos sense llum. El pare aconsegueix una feina de camioner.
Els pares segueixen demanant ajuda, perquè amb això no en tenen prou.Arriba un moment on la mare se sent impotent de la situació i acaba suïcidant-se, acabant també amb la vida dels seus fills amb l’ajuda del gas.

2. Quina es la implicació de les famílies a l’escola?Quasi tots els pares ajuden per a que l’escola funcioni. Quan es fa malbé alguna instal·lació de l’escola, hi han pares que ajuden al manteniment, netejar, organitzar, etc.
Apareixen pares que a lafesta d’una de les escenes de la pel·lícula, s’agrupen per fer alguna cosa especial: menjar, rebosteria, venda de teixits, etc.
En definitiva, els pares que poden s’impliquen per a que l’escolasegueixi endavant. Tenen confiança en els educadors i estan d’acord amb tot el que diuen. Els pares que tenen problemes, demanen ajuda i s’esforcen pel bé dels seus fills. Aquests respecten opinions i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • Hoy empieza todo (analisis)
  • Hoy empieza todo
  • hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • película @hoy empieza todo"
  • Película Hoy empieza todo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS