Huyhins

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2011
El narrador és confós amb un dels yahoo pel vestits que portava, a causa dels seus sons articulats se'ls considero diferent i més intel·ligent, això li va donar mèrits perquè fos portat per unrespectable Huyhnhnms al seu habitatge on se li va ensenyar fins a encendre'l .
Va viure Gulliver amb els Huyhnhnms durant tres anys; seu talent, senzillesa i noblesa van fer que se'l considerés ambcontractes especials que una assemblea es pronuncie contra el tracte diferent prodigat a Gulliver quan havia de ser tracte com una bèstia de càrrega.

Són innombrables ocasions en què l'autor ridiculitzal'home civilitzat que es creu posseïdor de les màximes. Es caracteritza aquest passatge pel sarcasme sense límit, i malgrat d fer una magnífica descripció de les qualitats excel·lents dels Huyhnhnmsse sent derrotat per no haver complert amb l'obligació de notificar els seus descobriments.

Amb una bona dosi de sarcasme diu "com els pobles que jo i descrit no semblen tenir el menor desig de serconquerits, esclavitzats, colonitzats, i assassinats, ni abunden en or, plata, sucre i tabac, jutgi humilment, que no era de cap manera objecte apropiat per al nostre zel, el nostre valor, el nostreinterès ... "
Un home pateix una revolta en la seva tripulació i arriba a un estrany lloc anomenat Liliput, i aviat s'adona que aquí tot és minúscul, els arbres, el menjar i per descomptat els seushabitants als quals acaba per ajudar Gulliver que és el nom del personatge, aquest aconsegueix sortir del reduït món que habita i arriba a un lloc que és tot el contrari, tot és immens i pateix un sensfi d'aventures en aquests llocs per finalment acabar en un regne on els humans són anomenats yahoo i és habitat per cavalls, els quals són molt educats i honrats, aquests cavalls no volen molt alsyahoo i Gulliver acaba per acceptar la supremacia d'aquests cavalls i acostumar tant a ells que es fa pena de ser un yahoo o humà que aconsegueix tornar a casa es li fa estrany el món i compra alguns...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS