hvgijhvjkibhkoln

Páginas: 4 (979 palabras) Publicado: 8 de enero de 2014



INDEX
























INTRODUCCIÓ

“El món de l’Anime i el Manga” és un treball de recerca que pretén apropar i fer una petita investigació sobre aquest temaque per molta gent és desconegut. Volem treballar la categoria social “Otaku” ja que té relació amb l’Anime. Els motius d’aquest treball és a causa de la nostra gran afició i perquè creiem que hi haun rebuig davant aquesta societat i volem donar a conèixer que són modes, tendències com ho poden ser qualsevol altre categoria social. A la vegada, també volem saber que saben les persones sobre elmón del Manga i el perquè d’aquest rebuig.

El nostre estudi de camp, es basarà en una sèrie de qüestionaris a persones de diferents edats de l’àrea metropolitana de Barcelona. També anirem al salódel Manga on veurem gent Otaku i ficada a aquest món. Així, també, podrem ensenyar-vos com son els diferents esdeveniments sobre l’Anime.


















QUÈ ÉS MANGA?

És unestil de dibuix o historietes en general, procedents de Japó. Diguem que és un estil de dibuix utilitzat a Japó.

La primera historieta japonesa va ser creada al 1901 per Rakuten Kitazawa, que esconsidera el primer autor de còmics japonesos (Manga), ja que va ser el primer dibuixant professional del Japó i va utilitzar el terme Manga per a les seves historietes.
Antigament, els primerscòmics japonesos es publicaven al diari (únicament per als adults).
El Manga es va desenvolupar en 1914 també per al públic infantil i juvenil.
Al 1950 es va tornar molt important per a la indústria dela editorial japonesa. Cada cop s’està fent més popular.

Normalment es publiquen per primera vegada en revistes d’antologies1, que es on publiquen històries escrites per diversos autors. Aquesteshistories son publicades en blanc y negre, a no ser el cas de, que hi hagi un capítol especial i el publiquin en color.
Els dibuixants de Manga, treballen en un petit estudi i s’associen amb un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS