hvplyhasvc

Páginas: 4 (897 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
uryfughi´joknbhvgfm
ngf
n a
g

gf
gf
nrat
g

wgf
btsr
fdb
wf
hng
adgfcn qrgdn
wht
f
v
nh
fg
nwfnrwn

fsv
wtr
rgtn
fs
nr
fng
sgf
ns
gn
sg

n r
ng
gn
ngf
ngfnsg
n
nsg

ng
ng
ng
n
nsf
nhns hnshngn hdn gn
g

jr
js
sjs
j
js
js
sj
sj

sh

sh
shs
ghs
hsg
ghs
hgs
nhsg
gh
j
gh
jhgghgh
hg
hg

hg
h
h
shg
hg
hsf
hg
hghf
h
h
hg
hg
hg
hhfh
h
h
h
hfhgffffffffffffffffff
hghosthgátjhb
mtg
hbnahg
gdnhdf
hb
dfhbf
hb
9dfabg
m,tdkbvpnfgNA*f
fxcgvhbjnklñ.Imaginat que ets periodista i t'han encomanat ferla resenya del llibre per a una revista. Es tracta que el presentis als possibles lectors, que el recomanis si t'ha agradat, que en donis les teves impresions.

A primera vista, la obra d'ÀngelGuimerà, Terra Baixa. Es tracta d'una obra que té la missió de entretenir al públic i fer-los passar una bona estona. Però si ens hi fixem més detingudament, podem observar com Àngel Guimerà fa unacrítica a la societat de la època, això ho fa, fent apareixent diversos personatges que representen diferents estaments socials.

En Sebastià representa a la persona de la classe alta i de que molta gentviu del treball que els hi dona. És respectat per tothom però al final és assassinat per part del Manelic, un humil pastor que representa a la classe social més pobre.

La Marta representa a una donapobre que estava amb en Sebastià d'amagat perquè aquest pogués cobrar la herència del seu pare. La Marta no s'estima al Sebastià però està amb ell perquè era pobre i des de jove sempre els haviaajudat.

Uns altres personatges força representatius són la Pepa i l'Antònia que són unes grans xafarderes envers a la Marta i al seu voltant. Tot i això tenen respecte al Sebastià perquè ell és el queté el poder.

La classe eclesiàstica ve representada per la figura del ermità Tomàs que aconsella a en Sebastià perquè faigi casar a la Marta amb en Manelic.

Aquesta diferencia entre les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS