Identificació proteïnes

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 5 de enero de 2015
IDENTIFICACIÓ DE PROTEÏNES
OBJECTIU:

El nostre objectiu és comprovar si les substàncies constituïdes per aminoàcids (proteïnes) reaccionen en la prova de biuret.
MATERIAL:

Reixeta
4 tubsd’assaig
Reactiu de biuret
Bàscula
Midó
Albúmina d’ou
Glicina
3 vasos de precipitats
3 pipetes
Espàtula
Hidròxid de sodi
HIPÒTESI

La meva hipòtesi és que el midó i l’albúmina d’ou sense NaOHno reaccionaran i la glicina i l’albúmina d’ou amb NaOH si que reaccionaran.
PROCEDIMENT

1. Preparar les 3 dissolucions: agafar tres vasos de precipitats i abocar-hi 50 ml d’H2O destil·lada.Seguidament afegir albúmina d’ou en el primer vas, midó en el segon i glicina en el tercer i barrejar cadascuna de les solucions amb la vareta de vidre.
2. Agafar 1 ml de la solució de glicina amb unapipeta i abocar-ho en un tub d’assaig. Repetir el procediment amb el midó i dos cops amb l’albúmina d’ou.
3. Agafar 1 ml de NaOH i abocar-ho amb una de les solucions de l’albúmina d’ou.
4. Mesclar tresgotes del reactiu de biuret amb cadascuna de les mescles.
OBSERVACIONS

En aquesta pràctica he observat que l’albúmina d’ou costa molt de dissoldre’s. També que al afegir el reactiu la reacció esprodueix molt ràpid en el cas de l’albúmina d’ou amb NaOH i es torna de color lila i en els altres casos no reacciona encara que adopta colors diferents: blau en el cas de la glicina i l’albúmina d’ousense NaOH i verd en el cas del midó.
CONCLUSIÓ

La conclusió que en puc extreure és que si només ha reaccionat l’albúmina d’ou que portava una base forta (NaOH) és perquè aquesta ha fet que el pHcanviés i, per tant, el grau de ionització també ho ha fet i la proteïna s’ha desnaturalitzat. Com que el reactiu de biuret només reacciona amb els enllaços peptídics ha pogut reaccionar fàcilmentamb la proteïna desnaturalitzada perquè només mantenia l’estructura primària. En canvi, la glicina i l’alta albúmina d’ou mantenien la seva estructura tridimensional i no han pogut reaccionar. El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • METODOS DE SEPARACION E IDENTIFICACI N DE AMINOACIDOS Y PROTEINAS
  • IDENTIFICACI N DE PROTEINAS 4
  • Identificaci N
  • Identificaci Ndelabiodi
  • IDENTIFICACIÓ DE SUBSTÀNCIES
  • Ide Identificacio
  • Proteinas
  • Proteínas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS