identitat i amor en said

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014

IDENTITAT I AMOR EN SAÏD

En Saïd, un dels personatges principals de Mar i Cel, és un personatge que va evolucionant pel que fa al carácter amb les persones del seu entorn, però sobretotamb una, la Blanca.
En Saïd era un musulmà amb uns ideals diferents als que al final té. El principié s el capità dels moriscos que l’acompanyaven, en SaÏd era tota una institució, però és en eltranscurs de l’obra quan coneix Blanca, que es va debilitant i els seus companys ja no el veuen com un veritable líder. En Saïd tenia una identitat i era la d’un home fort, a qui no li importares, però això s’acaba quan entra en escena Blanca, que aconsegueix captivar tots els seus instints.
L’amor d’en Saïd per Blanca era molt verídic i natural. Acaba morint per culpa d’aquest amorimpossible degut sobretot a la religió.
Aquest amor era molt intens, es podia sentir en l’entorn i això provoca que es suicidi ja que pensa que la seva vida no té sentit si no està la Blanca.LA RELIGIÓ COM A FANATISME


A l’obra de Mar i Cel agafa molt de protagonisme la religió ja que acaba destruint dos personatges que s’amaven amb bogeria.La religió com a fanatisme acaba separant un pare de la seva filla ja que els motius pels quals discutien tenia molt a veure amb la religió. En Carles no acceptava l’amor entre Blanca i en Saïdper la religió d’aquest últim, això els va acabar separant.
En Carles es un dels personatges més afectats per aquest tema o més bé dit que fa que afecti altres persones. En Saïd i la Blancasense voler-ho els afecta com els que més. En aquesta obra la religió agafa el punt més àlgid i trenca tot allò que passa pel seu costat.
Quan això passa és perquè s’ha creat un fanatisme amb lareligió. Això com a cas més clar li passa a en Carles que o admet que algú no sigui cristià. Això òbviament el que fa és crear conflictes i al final li toca a ell pagar pels seus propis errors....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • autoconcepte i identitat
  • Identitat, Diferència I Diversitat
  • La identitat i la interacció social.
  • Words I Never Said
  • Identitat personal i relacions socials durant l'adolescència
  • Del amor y otros demonios. i parte
  • Amor a distancia I&A
  • La Identitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS