ilusiones de un mentiros

Páginas: 3 (518 palabras) Publicado: 24 de septiembre de 2014
Comentari de la pel·lícula: ilusiones de un mentiroso

Ilusiones de un mentiroso amb el seu títol original (Jakob the liar) es una pel·lícula nord-americana dirigida per Peter Kassovitz al1999, protagonitzada per: Robin Williams, Alan Arkin, Bob Balaban, Michael Jeter, Armin Mueller-Stahl, Liev Schreiber, Hannah Taylor Gordon. La pel·lícula te lloc en un ghetto, un barri jueu localitzat aPolonia, envaït per els nasis, els nostres personatges tenen la sort de poder sobreviure, un dia Jakob el nostre protagonista esta en una oficina alemanya quan escolta noticies a la radio sobre queels aliats estan gairebé a prop. Aquesta noticia el nostre protagonista la diu a tot el barri jueu i es creu que ell te una radio, des de aquell moment, decideix inventar-se falses noticies per podertenir a la gent amb esperances de que la guerra esta apunt d’acabar.


El film està ambien a la II Guerra Mundial concretament a Polonia territori ocupat pels alemanys en aquesta època l’any 1944 unany abans de que acabés la segona guerra mundial. Iguals que altres territoris que van estar a mans dels alemanys, va patir la ideologia feixista que perseguia els jueus. Quan hitler arriba alpoder, al gener del 1933 augmentarà Els crims nazis comporten els temps més desagradables de la nostra història recent, una demostració palpable de la crueltat humana i de l'odi que aquesta és capaçd'engendrar. El moviment nacionalsocialista va sorgir com una doctrina política alemanya que veia en el comunisme un perill contra Alemanya i contra Europa en la seva totalitat. Hitler i els seuspartidaris es declaraven categòricament enemics del moviment polític jueu representat a l'Orient pel marxisme i, alhora, es declaraven enemics de les masses soviètiques.

El que més m’ha cridat l’atenciód’aquesta pel·lícula es com la mentida que el nostre protagonista crea pot tenir desperta l’esperança i les ganes de viure de tanta gent , comes dissimula el dolor, que esta passant la gent en aquell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ilusiones De Un Mentiroso
  • Ilusiones de un mentiroso
  • Ilusión
  • El Ilusionista
  • Ilusionista
  • Ilusiones
  • ilusionismo
  • Ilusiones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS