immigrantes españa

Páginas: 2 (404 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
Pràctica 2

-Al primer gràfic, agafant com a dades la evolució dels ocupats en els sectors d’agricultura i serveis es pot observar com poc a poc el sector serveis augmenta.
Per justificar aquestaugment, segons (Gershuny y Miles, 1983 a "la nueva economía de servicios") com a superació dels enfocaments de la desindustrialització i de la societat post-industrial, assenyala la progressivaintegració dels serveis amb el sistema productiu, en general, i al creixement dels serveis destinats a la indústria de la producció de béns, en particular, com la causa central en l'explicació delcreixement dels serveis. També han de ser subratllats els processos d'internacionalització dels mercats i de globalització del comerç de serveis així com el progressiu desenvolupament d'un Mercat Únic deServeis en l'àmbit de la UE, elements que intervenen de manera rellevant en l'explicació de l'expansió de les activitats terciàries (Quadrat, 1.996).
-Al segon com diu Requena, mentre que entre elsdirectius i professionals d'alt nivell (classe I) són més els homes que les dones (1,7/1), les dones superen als homes entre els treballadors de coll blanc de nivell alt (1 ,5/1), la classe III, compostaper tècniques i professionals de suport i per algunes de les empleades de tipus administratiu. Les dones sempre han tingut un paper secundari a l’hora de prendre grans decicions.
-Al tercer gràfic siens fixem en l'estructura social dels immigrants veiem que es caracteritza per una distribució de classe molt més desequilibrada que la dels espanyols natius. Aproximadament les tres quartes partsd'aquests tres col·lectius es situen en les classes treballadores (qualificats i no qualificats). Només una minoria ha aconseguit ocupacions de tipus professional. Les ocupacions intermèdies, la petitaburgesia i fins i tot la classe dels empleats en els serveis de nivell baix es troben molt poc ocupades pels immigrants econòmics (excepte, potser, en el cas dels equatorians a la classe dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estrés Del Immigrante
  • los immigrantes
  • Constitucion nacional, immigrantes
  • España
  • España
  • La España
  • España
  • españa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS