impacto ambiental

Páginas: 3 (683 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2013
PLAQUES

impacte medi ambiental durant la fabricació

la generació elèctrica amb fonts d’energia renovables no emet CO2 durant la fase d’operació de les instal·lacions de producció. Noobstant, considerant tot el cicle de vida del kilowatt hora d’origen renovable, existeixen emissions de CO2 en les fases de fabricació, transport o instal·lació dels equips, per tant el balanç global espositiu encara que sempre inferior al de la generació elèctrica amb fonts convencionals.

L’impacta principal es produeix en les operacions extractives de les matèries primes, tot i que encara lamajoria de celes fotovoltaiques es fabriquen amb silici, material obtingut a partir de sorra i per tant molt abundant a la natura, es necessari transformar-lo amb consum d’energia fins aconseguir silicide grau solar.

A la fase d’usos les carregues ambientals son menyspreables, i a la fase d’eliminació, desprès de la vida útil, poden establir-se vies clares de reutilització o retirada, encara quefins al moment, donat l’escàs volum, esta poc estudiat.

Pel que fa a l’energia consumida en el procés de fabricació, tenim la dada de que en un temps entre 2 a 5 anys, els mòduls fotovoltaicsretornen l’energia consumida en la fabricació, període molt inferior a la vida prevista per aquestos que es superior als 20 anys.

impacte medi ambiental durant el funcionament

L’impacta visual esun dels pocs inconvenients que tenen aquest tipus d’instal·lacions .en aquest cas, l’impacta visual es redueix al mínim ja que l’ instal·lació esta situada en el terrat d’un edifici en una zona novisible des de l’exterior.

Pel que fa l’impacta acústic es pràcticament nul, l’únic que fa una mica de soroll es l’inversor però es pràcticament inapreciable.

Altres aspectes, com lesemissions o els residus, esta totalment lliure durant el seu funcionament.


















Projectes 2

A projectes 2 esta previst fer les següents tasques:

En conseqüència a les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Impacto ambiental
  • Impacto ambiental
  • Impacto ambiental
  • impacto ambiental
  • Impacto Ambientales
  • impacto ambiental
  • impacto ambiental
  • impacto ambiental

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS