Importaco

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2011
IMPORTACO
Aquesta empresa va nàixer com una empresa comercial, dedicada únicament a la compra i venta de productes agrícoles de primera necessitat sense portar ninguna activitat detransformació, de la mà de Francisco Pons, un empresari que assumia el risc del capital i participava en les decisions de la empresa. El seu fill, anys posteriors, va actuar com un empresari emprenedor perla especialització en diversos productes com el cacauet i les xufes. La tercera generació, Francisco Pons, l’actual president de la empresa, també es considera un empresari emprenedor capaç deportar a terme l’especialització en elaboració i distribució de fruites seques amb la marca PRÒPIA CASA PONS, passant a ser una empresa productora ja que transformar les matèries primes enproductes acabats.
Els criteris econòmics classifiquen a Importaco com:
- Segons la dimensió, es tracta de una gran empresa ja que conté 750 empleats i amb una facturació de 175 milions d’euros. -Segons l’activitat, pertany al sector secundari amb l’objectiu de fabricar, manipular, envasar i comercialitzar fruits secs. - Segons la funció, és una empresa productora com hem nombrat al’apartat anterior. - Segons l’àmbit territorial, la classifiquem com una empresa nacional, desarrotlla la seua activitat en el àmbit d’un país. Té una importació global del 30% a España, passant a seruna empresa líder en el mercat espanyol de fruits secs.
Els criteris jurídics classifiquen a Importaco com:
- Segons la propietat del capital com una empresa privada, propietat departiculars.
- Segons la forma jurídica la nombrem com una societat anònima caracteritzada amb una responsabilitat limitada a la aportació de cada soci i amb un capital mínim per a la seua constitució deuns 60.101,21€. El capital és divideix en accions, les quals, es poden transferir lliurement.
Fonts:
http://www.informacion-empresas.com/Empresa_IMPORTACO.html http://www.importaco.com/
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Importaco, Lladró, L'estimat y Consum
  • Exportac E Importac

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS