incendios

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 19 de agosto de 2014
Incendis Forestals










Adrià Casamitjana
Índex
1. Introducció (Pag 3)
2. Treball (Pag 4)
3. Conclusions (Pag 5)
4. Bibliografia (Pag 6)










IntroduccióUn incendi forestal és la propagació d'un foc sense control a través d'una superfície forestal ja sigui arbrada o no.

Les zones de clima mediterrani de tot el món són fàcilment afectades pels incendisforestals ja que la vegetació a l'estiu està envoltada per una atmosfera molt càlida i a la vegada molt seca i la inflamabilitat és molt alta.

Encara que els focs forestals siguin una part del'ecosistema, l'activitat humana n'ha incrementat la freqüència i l'extensió.



Tipus d’incendis forestals

Focs de superfície: són els que es propaguen cremant l'estrat herbaci i el matollar són elsmés freqüents i els inicials que passen a ser dels altres tipus.

Focs de capçades: cremen la part alta dels arbres i avancen molt més de pressa que l'anterior ja que amb l'altura s'incrementa lavelocitat del vent.

Focs de subsòl: Es propaguen sota de la superfície i cremen matèria orgànica seca, arrels o torba, el desplaçament és més lent que en els tipus anteriors però pot durar més.Treball
Perquè es provoquen incendis?
Incendis provocats: aquells que són obra de l'home per distraccions o males pràctiques. Deixar un vidre al bosc (que fa de lupa), llançar una burilla encesaper la finestra, fer foc en una barbacoa un dia de vent ...
Incendis no provocats: com els que es produeixen per part dels ramaders per convertir el bosc en zona de pastures, els que, atzarosament,cremen una zona de bosc perquè després es pugui construir en ella, o fins i tot els produïts pels narcotraficants a Galícia per així distreure l'atenció de les forces d'ordre i poder introduir la drogaper la costa.
Que fer en cas d’incendi
Abans:
Identifiqui dues rutes d'evacuació des de cada peça de la casa.
Mantingui les portes i finestres lliures de mobles o altres objectes que puguin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los incendios
  • Incendios
  • incendios
  • INCENDIES
  • incendios
  • Incendio
  • Incendio
  • Incendios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS