Indice

Páginas: 2 (403 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2013
AUD Home Loans (DEC)
L’índex Home Loans mostra el desenvolupament dels moviments en nombre i valor dels préstecs hipotecaris a Austràlia. Aquests mesuren l’activitat en el mercat immobiliari itambé la confiança del consumidor en el mercat.
Aquest índex mesura la variació percentual dels préstecs hipotecaris mensualment; en aquest cas podem observar el valor del mes de febrer respecte algener.

Inicialment el valor previ era de -0,5%, corresponent a la variació del mes de gener respecte al desembre. Es preveia un creixement de 0,5%. El Medium ens indica que la importància d’aquestesíndex és mitjana.



L’S&P/ASX 200 va obrir la jornada borsària del dia 11 de febrer del 2013 amb un valor positiu de 4971,30, augmentant així la confiança en el mercat. Observant l’evoluciógràfica de l’índex a la pàgina Forexpros, apreciem un augment del seu valor.
Com que la borsa ha obert amb valors positius i fins aquest moment l’índex principal ha augmentat, preveiem que el HomeLoans creixerà.
En aquest moment, trobem oportú invertir 1500€ en la borsa australiana.
A dos quarts de dues de la matinada en l’hemisferi nord GMT +1, es va actualitzar l’índex Home Loans.Finalment el valor de l’índex previst no es compleix, ja que el valor és inferior amb un 0,8% respecte el/al mes anterior. També s’ha actualitzat el valor previ, aquest ha passat de -0,5% a -0,7%, deguta la regularització mensual de les dades.
Podem intuir que els consumidors no tenen la suficient confiança en el mercat per demana un préstec i posar en perill els seus estalvis, ja que no sabensi seran capaços de pagar-ho en un futur. Les vendes de noves cases normalment disparen una seqüència de gestos (consum). A més dels costos de la nova casa, els compradors tendeixen a gastar més dinersen moblar i personalitzar casa seva. Per tant, una baixada del mercat immobiliari fa disminuir el consum generant menys demanda de béns, serveis i llocs de treball.
La jornada s’ha desenvolupat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Indices E Indicadores
  • Indices e indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • indices
  • Indice

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS