Indice

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
Animals Prehistòrics

Mamenquisaurio
Espècie: Mamenchisaurus Hochuanensis
El seu nom significa Llangardaix de Hochuan i Mamenchi. Va viure durant el període Juràsic tardà. Era herbívor is'alimentava del fullatge dels arbres. Mesurava 25 metres de llarg i pesava 27 tones. Fins ara no s'ha trobat un esquelet fòssil complet, però sí gran part d'ell, la qual cosa ha permès conèixer com era.Pel que sembla viatjava en rajades, possiblement quan el seu aliment escassejava. Les seves restes fòssils s'han trobat a Xina.
Tuojiangosaurio
Espècie: Tuojiangosaurus Multispinus
El seu nomsignifica Rèptil Espinós del Tuojiang. Va viure durant el període Juràsic tardà. Era un dinosaure herbívor. Mesurava fins a set metres de longitud. És parent del Estegosaurio, que va viure a Amèrica delNord. Els seus fòssils s'han trobat a Xina.
Anquilosaurio
Espècie: Ankylosaurus
El seu nom significa Rèptil Tes. Va viure durant el període Cretàcic tardà. Era herbívor i s'alimentava de plantesbaixes. Mesurava 11 metres de llarg i pesava fins a quatre tones. El cos d'aquest dinosaure estava protegit per espines i plaques òssies. La llarga cua quedava rematada amb un pesat mall d'os queutilitzava per defensar-se dels seus atacants. S'han trobat restes fòssils en Montana, Estats Units; Alberta, Canadà, i petjades fossilitzades a Sucre, Bolívia.

Triceratops
Espècie: TriceratopsHorridus
El seu nom significa Horrible Cap amb Tres Banyes. Va viure durant el període Cretàcic tardà. Aquest herbívor s'alimentava de plantes dures i riques en fibra. Mesurava nou metres i pesavaaproximadament sis tones. Era el major dels dinosaures cornudos que van viure a la fi del Cretàcic. Les seves dents i el seu bec corbat, com el d'un lloro, no eren adequats per mastegar les plantes quemenjava, però sí per tallar. S'han trobat restes fòssils a Canadà i Estats.

Deinonicus
Espècie: Deinonychus Antirrhopus
El seu nom significa Arpa Terrible. Va viure durant el període Cretàcic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Indices E Indicadores
  • Indices e indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • Indicadores
  • indices
  • Indice

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS