infancia en risc i película la Ola

Páginas: 4 (855 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
 infància en risc
ELS CENTRES D’ACOLLIDA
Les funcions que té quan un educador és contractat en un centre d’aquests són donades per llei i són la “guarda dels infants”.
Les tasques que es faransón totes les coses rutinàries o esporàdiques que es van fent dia a dia.
L’INGRÉS
Sempre hi ha un temps d’acollida per estar més pendent i més a la vora i se li dona un marge d’integració per veurecom va assimilant l’estada allí.
LA POBLACIÓ
Dels 0 a 4 anys nens i nenes
INDICADORS FAMILIARS
Absència d’alguna figura parental
INDICADORS SOCIALS
Pocs recursos, malalties físiques, disminucionsfísiques o psíquiques, trastorns de conducta (nois i noies que maltracten ells als seus pares, que manen ell, un exemple seria “hermano mayor”), retard en el desenvolupament psicomotriu

Película laOla

1. Com es pot explicar la conformació de les normes de pertinença al grup La Ola?
Es conformen perquè es un comportament col•lectiu i tots fan el mateix i per integrar-se en el grup. Enstransmet la influència que pot arribar a fer un mateix sobre un grup i sobre un individu.
2. Quin tipus de relació estableix el grup i el rol que assumeix el professor
El projecte del professor té com aobjectiu viure de forma significativa el que implica estar en un govern autocràtic, però ens trobem devant d’una estrategia educativa molt vinculada al constructivisme, es a dir que intentendescubrir a través de l’experiència pròpia nous coneixements. El professor amb les seves bones intencions és responsable de tot el que passa, però no el que passa fora de l’aula. El paper del professor és ellíder el que marca les pautes i guía els passos que els demés aniran donant, dicta les ordres. Ell sense ser conscient del que passa ni de quina manera influeix. Els alumnes següents reaccionen:-Marko: es una persona que pot o no deixar-se emportar en funció del seu estat anímic, tot i que es una persona aceptada socialmente ell troba en el grup l’afecte que no rep de la seva família i es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Infància en risc social
  • Película la ola
  • Película: La ola
  • Pelicula "La Ola"
  • Pelicula La Ola
  • Pelicula la ola
  • Pelicula la ola
  • Pelicula La Ola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS