Páginas: 4 (817 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
Un esforçat INFANTIL “A” guanya 5-4 al Natació Sabadell.
INFANTIL “A”:
CFS MOLINS 99 – CLUB NATACIÓ SABADELL: 5-4
Partit molt tens el viscut dissabte a La Sínia. Els visitants començaven amb dosgols en els 3 primers minuts, tots dos amb un gran cop de sort, cosa que deixava als nostres amb un pam de nas a les primeres de canvi. A mesura que van passant els minuts, en Jaume feia el 1-2 i elGuillem, empatava el partit, però just després d'aquest gol ens trobem en una altra jugada estranya que col•locava el 2-3 al marcador amb el que s'arribava al descans.
El començament de la segona part,els nostres posaven una marxa més i van decidir, per fi, posar una mica d'intensitat, cosa que fa que l'Albert, amb 2 gols, remonti el partit i posés momentàniament per davant al Molins. Però res méslluny de la realitat, ells amb un xut que rebota a un dels nostres i despista al Ferran, fan l'empat a 4 amb el que semblava que s'acabaria tot, però just un minut després, a les acaballes del matx,en Jaume va fer un bon gol culminant un gran contraatac. Al final 5-4 i 3 punts bén suats i patits.
CFS MOLINS 99 – CLUBNATACIÓ SABADELL: 5-4
Partit molt tens el viscut dissabte a La Sínia. Els visitants començaven amb dos gols en els 3 primers minuts, tots dos amb un gran cop de sort, cosa que deixava als nostres amb unpam de nas a les primeres de canvi. A mesura que van passant els minuts, en Jaume feia el 1-2 i el Guillem, empatava el partit, però just després d'aquest gol ens trobem en una altra jugada estranyaque col•locava el 2-3 al marcador amb el que s'arribava al descans.
El començament de la segona part, els nostres posaven una marxa més i van decidir, per fi, posar una mica d'intensitat, cosa que faque l'Albert, amb 2 gols, remonti el partit i posés momentàniament per davant al Molins. Però res més lluny de la realitat, ells amb un xut que rebota a un dels nostres i despista al Ferran, fan...